Παράρτημα Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας: Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» (BLS – AED)

Παράρτημα Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας: Εκπαιδευτικό σεμινάριο «Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» (BLS – AED)

Ο Δήμος Καβάλας και το Παράρτημα του Ε.Κ.Α.Β Καβάλας, προχώρησαν την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022, παρουσία του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη, στην υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου «Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡ.Π.Α) και χρήσης Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή» (BLS – AED), στο κλειστό κολυμβητήριο Καβάλας, με τη συμμετοχή των εργαζομένων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας και εκπροσώπων των συλλογών που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω εγκαταστάσεις.
Το σεμινάριο διεξήχθη με ευθύνη της ιατρού, Ζωής Μάρκου και των εκπαιδευτών, Νίκου Δοξάκη, Παύλου Τσικνάκη και Γιάννη Μακράκη, διήρκεσε πέντε ώρες και οι συμμετέχοντες σ’ αυτό, έλαβαν πιστοποίηση τριετούς ισχύος.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Παραρτήματος του Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας έχουν σαν στόχο παροχή των κατάλληλων γνώσεων αναφορικά με την αντιμετώπιση πληθώρας καθημερινών περιστατικών, όπως η λιποθυμία, τα γενικά τραύματα, τα εγκαύματα, η επιληψία, η υποθερμία, η θερμοπληξία και τα περιστατικά Καρδιακών Ανακοπών.
Ο Δήμος Καβάλας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους εργαζόμενους στο Ε.Κ.Α.Β. της Καβάλας, για τη συστηματική ενημέρωση φορέων και συλλογών, σε θέματα που άπτονται της υγείας και της ασφάλειας των πολιτών της περιοχής μας!
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό