
Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας: Αποτελέσματα 43ης Εθνικής Μαθηματικής Ολυμπιάδας «Ο Αρχιμήδης»
Το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τους μαθητές των Γυμνασίων & Λυκείων του Έβρου, που έλαβαν μέρος στην 43η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα “Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ” στις 28/02/2025.
ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ιδιαίτερα τον μαθητή Δαγρέ Πέτρο της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ Ορεστιάδας, για την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου και του εύχεται ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και στον Προκριματικό Διαγωνισμό για τη στελέχωση των ομάδων για τις διεθνείς διοργανώσεις, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2026 στην Αθήνα, στο 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Αθηνών, Τιμολέοντος Φιλήμονος 30-32 & Έλενας Βενιζέλου.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά ο Έβρος έχει επιτυχίες σε ένα τόσο σημαντικό διαγωνισμό!
Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους γονείς αλλά και τους καθηγητές για την συμβολή τους σε αυτήν την επιτυχία, τόσο ως συμπαραστάτες όσο και ως καθοδηγητές.
Με εκτίμηση,
Για την Δ.Ε.
Ο Πρόεδρος της ΕΜΕ Έβρου Δούδης Δημήτρης
Η Γενική Γραμματέας της ΕΜΕ Έβρου Μόκαλη Μενεξιά
