Παράσταση διαμαρτυρίας από αστυνομικούς στην Κομοτηνή για τις μηδενικές μεταθέσεις

Παράσταση διαμαρτυρίας από αστυνομικούς στην Κομοτηνή για τις μηδενικές μεταθέσεις

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης μεταφέροντας την οργή και την αγανάκτηση του αστυνομικού προσωπικού και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοφανή στα αστυνομικά χρονικά απόφαση που έλαβε την 20/09 το Κατώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων με την οποία δεν ενισχύει με ούτε έναν αστυνομικό τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, «αδιαφορώντας για τα ιδιαίτερα σοβαρά προβλήματα αστυνόμευσης του νομού μας – τα οποία πηγάζουν από το γεγονός ότι είναι κενές οι 95 από τις 527 οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης και επιπλέον αυτού 45 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι στη ΓΕΠΑΔΑΜΘ και σε υπηρεσίες εκτός Δ.Α. Ροδόπης» όπως καταγγέλλει η Ένωση.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσής της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης αναφέρει «παρά τις δεσμεύσεις της Πολιτικής και Φυσικής ηγεσίας μας, την 14/09 περιήλθε σ’ εμάς “ως κεραυνός εν αιθρία” η πληροφορία ότι πρόθεση και των δύο είναι να μην καλύψουν καμία από τις 95 κενές οργανικές θέσεις της Δ.Α. Ροδόπης.

Η Σταυρούλα Τζατζανά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης – πρόεδρος – σημειώνει στο προσωπικό της ΦΒ : “Με τη σημερινή Συμβολική Παράσταση Διαμαρτυρίας των μελών του Δ. Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, με τη στήριξη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας μας – η οποία είναι πάντα έμπρακτα στο πλευρό μας – και σήμερα εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Σταύρο ΦΕΤΚΟ και τον Αναπληρωτή Ταμία κ. Θεόφιλο ΠΑΠΑΔΑΚΗ , ανοίγει ο κύκλος των κινητοποιήσεών μας, αξιώνοντας από την Κυβέρνηση, την Πολιτική και Φυσική μας Ηγεσία:

Να επιδείξουν έμπρακτα τον δέοντα σεβασμό στο δικαίωμα των σε σκληρές και επικίνδυνες συνθήκες εργαζόμενων Αστυνομικών, στην εργασιακή και οικονομική αξιοπρέπεια.
Να καλύψουν επιτέλους με μεταθέσεις αστυνομικών τις 95 κενές οργανικές θέσεις της Δ. Α. Ροδόπης, γιατί έχουν υποχρέωση να διασφαλίσουν το αυτονόητο δικαίωμα των Ροδοπαίων συμπολιτών μας, να διαβιώνουν και να δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
Να μας χορηγήσουν άμεσα ασφαλή οχήματα και σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας που με πίστη και φιλότιμο υπηρετούμε, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλειας.
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας
και τον Πρόεδρό μας
κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, για τη διαχρονική δυναμική τους στήριξη στους δίκαιους αγώνες μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και της κοινωνίας που υπηρετούμε!!!
Στον όμορφο αυτό αγώνα μας, για ασφαλείς Ροδοπαίους πολίτες και αστυνομικούς, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε στο πλευρό μας τους συμπολίτες μας
και υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε δυναμικά, μέχρι τελικής δικαίωσης!!!!”

EnaNews-ρεπορτάζ Κώστας Τοτοκώτσης

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό