Παρεμβάσεις ανανέωσης σε σχολικές στέγες του Δήμου Κιλκίς

Παρεμβάσεις ανανέωσης σε σχολικές στέγες του Δήμου Κιλκίς

Πινελιές καλαισθησίας και λειτουργικότητας προσθέτει ο Δήμος Κιλκίς στα διδακτήρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε μια συνεχή προσπάθεια να βελτιώσει τις κτηριακές υποδομές επηρεάζοντας θετικά την παρεχόμενη ποιότητα του εκπαιδευτικού έργου προς όφελος της σχολικής κοινότητας.

Οι εκπαιδευτικοί χώροι  των Γυμνασίων – Λυκείων Νέου Αγιονερίου και Καμπάνη έγιναν πιο φωτεινοί και πιο ελκυστικοί με ελαιοχρωματισμούς, με αντικαταστάσεις του παραδοσιακού φωτισμού με συστήματα Led που εξοικονομούν ενέργεια και βελτιώνουν το φωτισμό, με νυχτερινούς προβολείς στις εξωτερικές εγκαταστάσεις και με επισκευαστικές εργασίες.

Όλα τα σχολεία έχουν ενισχυθεί με νέους συμβατικούς κάδους – καλάθια καθαριότητας και με προστατευτικά συστήματα σε γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εξυπηρετικότερης πρόσβασης μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων με κινητικά προβλήματα έχουν ολοκληρωθεί εργασίες συντήρησης – πιστοποίησης σχολικών ανελκυστήρων στο 2ο Πειραματικό Γενικό  Λύκειο Κιλκίς, στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Κιλκίς, στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο, στο 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς και στο Γυμνάσιο Καμπάνη.

Οι παρεμβάσεις στη σχολική στέγη θα συνεχιστούν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό