Παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: Ο Μάνος θα φάει το κεφάλι του

Παρέμβαση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή: Ο Μάνος θα φάει το κεφάλι του

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη εδώ και έναν μήνα και δηλώνει εκνευρισμένη με πολλές ειδήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, η 33χρονη αυτή τη φορά θέλησε να πει ότι δεν ήξερε ότι ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης είχε απευθυνθεί σε γενετιστή προκειμένου να κάνει τεστ DNA. Η ίδια δήλωσε πως ο Μάνος ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ όπως απάντησε χαρακτηριστικά αν πάει να κάνει το τεστ, “θα το φάει το κεφάλι του”.

Επιπλέον, δηλώνει ικανοποιημένη με την εξέλιξη ότι η κεταμίνη που χορηγήθηκε στο παιδί της είναι φαρμακευτική, και όχι το είδος που μπορεί να βρει κανείς στη μαύρη αγορά.

“Οι 5 από τους 6 πραγματογνώμονες που θα υπερασπιστούν τη Ρούλα θα το κάνουν αφιλοκερδώς”
Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” και μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Μετά τη χθεσινή αποκάλυψη της εκπομπής ότι η πλευρά της μητέρας των παιδιών προσέλαβε έξι τεχνικούς συμβούλους, πολλοί αναρωτήθηκαν πώς η κατηγορούμενη μπορεί να στηρίξει οικονομικά μία τέτοια κίνηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της “οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή”.

Μάλιστα, λέει πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά “διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο”.

Κατερινόπουλος: Η φαρμακευτική κεταμίνη υπάρχει και στα κτηνιατρεία

Στην εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος σχολίασε πως “μιλούσα με έναν ειδικό στα φάρμακα και μου έλεγε ότι αυτή η φαρμακευτική κεταμίνη είναι η ίδια που έχουν στα νοσοκομεία αλλά και στα κτηνιατρεία. Οι κτηνίατροι τη χρησιμοποιούν στα χειρουργεία που κάνουν στα ζωάκια. Είναι η ίδια ακριβώς.

Μάλιστα, το σκυλάκι της οικογένειας Δασκαλάκη φέρεται να είχε κάνει χειρουργείο και ενδέχεται να του είχε χορηγηθεί μία τέτοια ουσία.

Net-Tims.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό