Παρθενόπη Μπουζούρη: Η Ξανθιώτισσα ηθοποιός της”Μάγισσας” μιλά για το όνομά της και τα σχόλια που δέχεται για το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά

Παρθενόπη Μπουζούρη: Η Ξανθιώτισσα ηθοποιός της”Μάγισσας” μιλά για το όνομά της και τα σχόλια που δέχεται για το ρόλο της στη δημοφιλή σειρά

Στην εκπομπή «I Love Σουκου» και τη Νάντια Ρηγάτου παραχώρησε συνέντευξη η Παρθενόπη Μπουζούρη, η οποία τη φετινή σεζόν συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1, «Η Μάγισσα» και ενσαρκώνει την Πολυξένη. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πήρε τον ρόλο στη σειρά, αλλά μίλησε για το όνομά της και την απόφαση να το αλλάξει.

«Είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Όταν μου έγινε η πρόταση, δεν ήξερα για ποιο σίριαλ με θέλουν, ούτε ποιος είναι ο σκηνοθέτης. Πήγα, μου έδωσαν μια σκηνή της Πολυξένης με τη Θεοφανώ, την έκανα, γνώρισα τον Λευτέρη, την ξαναέκανα, μου ζήτησε να την κάνω και λίγο αλλιώς και έγινε. Χάρηκα πάρα πολύ που επιλέχθηκα, αλλά δεν ήξερα ποια είναι η Πολυξένη. Όταν διάβασα τα πρώτα επεισόδια είπα “ωχ, τι είναι τούτο”», είπε αρχικά η Παρθενόπη Μπουζούρη και συνέχισε:

«Το Παρθενόπη είναι καλλιτεχνικό όνομα, το κανονικό είναι Παρθένα και είναι το όνομα της γιαγιάς μου, που έφυγε πολύ νέα, 39 ετών και η μαμά μου το έδωσε για να την τιμήσει. Ήταν λίγο βαρύ αυτό το όνομα για ένα παιδάκι, ειδικά για ένα παιδί μετά την εφηβεία. Όταν έφτανε στο γυμνάσιο η σειρά μου στον κατάλογο, ίδρωνα. Στη Ξάνθη που μεγάλωσα, η οικογένεια, οι φίλοι στο σχολείο με φώναζαν με το υποκοριστικό, Νόπη. Στο θέατρο αποφάσισα να το κρατήσω ολόκληρο, Παρθενόπη”.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν αντίπαλος της άλλης Ξανθιώτισσας καλλιτέχνιδος Ματθίλδης Μαγγίρα στο μπάσκετ: «Στην Ξάνθη ήμασταν μαθήτριες της ίδιας γενιάς με την Ματθίλδη Μαγγίρα! Αυτή πήγαινε σε άλλο σχολείο, εγώ σε άλλο σχολείο αλλά παίζαμε και οι δυο μπάσκετ και ήμασταν αντίπαλοι και της έριχνα και τάπες», πρόσθεσε για την αδερφή της παρουσιάστριας.

“Έχω τελειώσει τη γεωπονική σχολή στη Θεσσαλονίκη. Δεν ήταν εύκολο να πω στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός. Ξεκίνησα να το κάνω και το έκρυβα…” και συνεχίζει “Για το ρόλο στη “Μάγισσα” λαμβάνω αρνητικά σχόλια όπως  “Μουχρίτσα” κλπ».

Πηγή: fthis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό