Πάτρα: 24χρονος σκότωσε με ξυράφι γάτα – Τι αναφέρει στην ομολογία του

Πάτρα: 24χρονος σκότωσε με ξυράφι γάτα – Τι αναφέρει στην ομολογία του

Μετά την σοκαριστικό περιστατικό όπου ένας νέος άντρας πέταξε γάτα στη θάλασσα στην Αιδηψό, ήρθε στη δημοσιότητα ένα περιστατικό που είχε σοκάρει και αφορά ένα Πατρινό που είχε σκοτώσει μια γάτα με ξυράφι.

Η δίκη του 24χρονου προφυλακισμένου Πατρινού, που θανάτωσε γάτα με ξυράφι, έχει προσδιοριστεί για τις 23 Μαΐου.

«Του άρεσε η γάτα και αποφάσισε να τη σκοτώσει!»

Στην απολογία του, ο 24χρονος πατρινός δράστης έδωσε την παραπάνω ανήκουστη εξήγηση για το σοκαριστικό συμβάν πριν 10 μήνες, όπως γράφει το pelop.gr.

Ο 24χρονος ήδη προφυλακισθεί και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, πρόκειται δε να καθίσει στο εδώλιο τη Δευτέρα 23 Μαΐου.

Με τον καινούργιο νόμο, ο φόνος ζώου χαρακτηρίζεται κακούργημα και ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αιγίου.

«Μου άρεσε η γάτα μόλις την είδα και αποφάσισα να την εξοντώσω», είπε με κυνισμό στους εμβρόντητους αστυνομικούς στις 26 Ιουλίου 2021, που έλαβε χώρα το απεχθές περιστατικό στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης χρησιμοποίησε ένα ξυράφι και την τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιακή χώρα. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, που έσπευσε επί τόπου και συνέλαβε τον 24χρονο, ο οποίος ήταν ατάραχος και περιέγραψε την αποτρόπαια πράξη του με απόλυτη φυσικότητα και απάθεια, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό