Πάτρα: «Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο…» – Ανατροπή στην υπόθεση θρίλερ

Πάτρα: «Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο…» – Ανατροπή στην υπόθεση θρίλερ

Κορυφώνεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, ενώ αναμένεται το πόρισμα για τη Μαλένα και την Ίριδα τα οποία αναμένεται να είναι έτοιμα στα τέλη Μαΐου.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι δεν θα γίνει η εκταφή των παιδιών, ενώ εκείνο που μένει να απαντηθεί είναι γιατί ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μικρότερης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη, το τμήμα ανθρωποκτονιών δεν έχει λάβει το CD που περιέχει φωτογραφίες με τα ευρήματα.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star το Σάββατο, ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, είπε τα εξής για την εκταφή της Μαλένας: «Κάτι τέτοιο δε χρειάζεται να γίνει γιατί υπάρχουν ευτυχώς πολλά ευρήματα σε ότι αφορά τη Μαλένα, τα οποία αξιολογούνται αυτή τη στιγμή από τους δύο πραγματογνώμονες. Υπάρχει το βιολογικό υλικό που έχει διασωθεί και ο τοξικολογικός έλεγχος είναι σε εξέλιξη».

Υπάρχουν κοινά ευρήματα στους θανάτους Μαλένας Ίριδας, όπως αποδεικνύεται από τις ιστολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει. Η 6 μηνών Ίριδα υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε νεκρή στην κούνια της, το Μάρτιο του 2021. Η Πισπιρίγκου και η αδελφή της κάλεσαν το ΕΚΑΒ, χωρίς να τηρηθεί στη συνέχεια το πρωτόκολλο που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και στοιχεία.

«Όταν διαπιστώθηκε ο θάνατος έπρεπε να κληθεί η αστυνομία, η αστυνομία να καλέσει τον ιατροδικαστή και να γίνουν τα πάντα εντός του σπιτιού και στη συνέχεια να μεταφερθεί η σορός. Χάσαμε το σημαντικότερο στοιχείο που είναι η ώρα θανάτου και η αυτοψία» δήλωσε νωρίτερα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό