Πάτρα: «Δεν βρίσκεται πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής της σπιτονοικοκυράς»!

Πάτρα: «Δεν βρίσκεται πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής της σπιτονοικοκυράς»!

Στη «σκιά» της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου και των αποκαλύψεων για το θάνατο των τριών παιδιών της, ένα ακόμα θρίλερ εξελίσσεται γύρω από την οικογένεια και αφορά στο θάνατο της σπιτονοικοκ’υρας της, καθώς σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει ο Χρήστος Ρουγκάλας, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία.

 

Όπως ανέφερε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών, δεν είχε, ούτε έχει συνομιλήσει με κάποιον συνάδελφο του στην Αστυνομία που σχετίζεται με την διερεύνηση της υπόθεσης, όμως από την πρώτη στιγμή έκρινε ως άξια προσοχής γεγονότα, όπως ότι όλοι οι θάνατοι παιδιών είχαν επέλθει στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

 

Σε σημείο της παρέμβασής του, ο κ. Ρουγκάλας αναφέρθηκε διεξοδικά και στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν πολλά θολά σημεία που θα πρέπει να διερευνηθούν, αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για εμπλοκή σε αυτόν τουλάχιστον της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου.

 

«Με ειδοποιήσαν φίλοι ότι υπάρχει τάφος που ενοικιάστηκε για 3 έτη, με πληρωτή τον Εμμανουήλ Δασκαλάκη», είπε ο κ. Ρουγκάλας, συμπληρώνοντας πως «ο τάφος δεν ήταν και πολύ φροντισμένος, ήταν σπασμένα τα μάρμαρα».

 

Συμπλήρωσε πως πάνω στον τάφο, υπήρχαν σε μια ταινία, πάνω σε σταυρό, γραμμένα τα εξής: «Ευγενία Κούτρα – Θεοδωροπούλου, ετών 69, 13 – 9 – 2020», που αντιστοιχούν στο όνομα της σπιτονοικοκυράς (Κούτρας ήταν το επίθετο του συζύγου της), την ηλικία και την ημερομηνία θανάτου της.

 

«Εγώ είχα μάθει από φίλους ότι η μακαρίτισσα ήταν άθεη και είχε γίνει καύση της σορού και όχι ταφή», σημείωσε ο κ. Ρουγκάλας, προσθέτοντας πως «πάνω στον τάφο υπάρχει η φωτογραφία ενός ανδρός 45 ετών που δεν είχε σχέση με την νεκρή».

 

Όπως τόνισε ο απόστρατος αστυνομικός «το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκουμε πουθενά το πιστοποιητικό θανάτου για την άδεια ταφής που έχει εκδοθεί από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας», λέγοντας πως σε αυτό αναφέρεται ως αιτία θανάτου ο γυναικολογικός καρκίνος, υποστηρίζοντας όμως ότι «η γυναίκα ήταν σε καροτσάκι, είχε προβλήματα κινητικότητας».

 

«Δεν υπάρχει νοσηλεία, ούτε θεραπευτική αγωγή σε κανένα από τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας«, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καμία σχετική αναφορά πως η σπιτονοικοκυρά είχε καρκίνο και μάλιστα πέθανε λόγω αυτού.

 

«Η μακαρίτισσα είχε περιουσία. Εκτός από το σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια και το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, είχε και άλλη ακίνητη περιουσία και έπαιρνε και την σύνταξη του μακαρίτη του άνδρα της που ήταν δικηγόρος. Είχε ακίνητη περιουσία που είχε πουληθεί και είχε συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό», σημείωσε ο κ. Ρουγκάλας, καταλήγοντας πως «περιμένω να δω πότε θα κληθεί και ο κ. Δασκαλάκης για το θέμα αυτό».

www.usay.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό