Πάτρα: Εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη νέα δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά τη νέα δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών που δολοφονήθηκαν στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, πήρε θέση για τη νέα δίωξη που ασκήθηκε κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη Μαλένα και την Ίριδα.

Ο 30χρονος προέβη στην πρώτη του δήλωση μέσω των δικηγόρων του, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η άσκηση νέας ποινικής δίωξης στην πρών συζυγό του ήταν επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών.

Επίσης, επεσήμανε πως αν αποδειχθούν οι κατηγορίες, τότε συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής.

Ειδικότερα, μιλώντας στον Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε τα εξής: «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη, αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών.

Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

Υπενθυμίζεται, ότι πλέον οι θάνατοι των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, αποδίδονται και επίσημα στη Ρούλα Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με την δίωξη σε βάρος της μητέρας των τριών παιδιών, προέκυψαν «ισχυρές ενδείξεις» ότι η εκείνη αφαίρεσε τη ζωή των δύο μικρότερων παιδιών της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό