Πάτρα: «Η νονόκα ξέρει…» αναφέρει θεία των τριών κοριτσιών

Πάτρα: «Η νονόκα ξέρει…» αναφέρει θεία των τριών κοριτσιών

Σαν σήμερα, πριν από έναν χρόνο, πέθανε η μόλις επτά μηνών Ίριδα, το μικρότερο κοριτσάκι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. H αδερφή της μητέρας των τριών κοριτσιών, Δήμητρα Πισπιρίγκου, προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook.

«Ένας χρόνος κοπέλα μου όμορφη που μας άφησες κι εσύ. Τον τελευταίο καιρό ακούμε ότι σε σκοτώσαμε, ότι δεν σε αγαπούσαμε ότι, ότι, ότι. Τουλάχιστον καρδιά μου εσύ μίλα από εκεί που είσαι και πες ποιοι ήταν αυτοί που σε φρόντιζαν και σε λάτρευαν στο σύντομο ταξίδι της ζωής σου» γράφει μεταξύ άλλων.

«Η νονόκα ξέρει ότι εσύ και οι άλλες δυο μεγάλες μου αγάπες θα δείξετε τι σας πήρε από κοντά μας. Κοριτσάρες μου μιλήστε, εσείς ξέρετε. Και ξέρω ότι μας αγαπάτε και μας προστατεύετε από εκεί ψηλά» συμπληρώνει στην ανάρτησή της η θεία των κοριτσιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρζίνα έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα περίπου τριών χρόνων, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς τους.

Ο ρόλος της αδερφής της μητέρας

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, η θεία αναμένεται να αποτελέσει πρόσωπο κλειδί στην καυτή υπόθεση από την Πάτρα.

Πρόκειται για την αδερφή της μητέρας, η οποία βρισκόταν στο σπίτι τη νύχτα που έμελλε να είναι η τελευταία στη ζωή της μικρής Ίριδας την Άνοιξη του 2021.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έχει εντοπίσει 3 σημεία που σύμφωνα με πληροφορίες αναλύονται από τους αστυνομικούς. Τρία σημεία που η αδερφή της μητέρας «μπέρδεψε» τα γεγονότα και οι εξηγήσεις της, όταν κληθεί θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Το πρώτο έχει να κάνει με τις ώρες του θανάτου της μικρής. Άλλα κατέθεσε στην αστυνομία τότε και άλλα είπε πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική της συνέντευξη, έστω και αν αργότερα έσπευσε να τα διορθώσει. Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τη σχέση του ζευγαριού.

Η θεία των παιδιών κατέθεσε τότε ότι οι γονείς βρίσκονταν σε διάσταση. Όταν ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε, το αρνήθηκε και είπε πως ο πατέρας έλειπε για δουλειά. Το τρίτο και εξίσου σημαντικό σημείο έχει να κάνει με τα προβλήματα υγείας της 33χρονης. Η θεία έχει καταθέσει πως η αδερφή της, ήταν υγιέστατη. Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αναρτήσεις της μητέρας.

Οι αστυνομικοί θέλουν να διαπιστώσουν τι πραγματικά συνέβαινε με την κατάσταση της υγείας της 33χρονης αλλά και με τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Καθώς οι ημερομηνίες δείχνουν πως τα δραματικά γεγονότα συνέπιπταν με σοβαρές κρίσεις στο γάμο τους. Επιπλέον θέλουν να διαπιστώσουν αν η μητέρα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που πάντως δεν είχε αναφέρει στους γιατρούς ή αν έκανε αυτές τις αναρτήσεις για να κερδίσει τη συμπόνια. Η αδερφή της, θεωρείται δεδομένο ότι γνωρίζει πολλά και θα δώσει απαντήσεις.

Μάλιστα, σε σχέση με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο δημοσιογράφος είπε πως η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η αδικοχαμένη 9χρονη είναι στοιχείο – κλειδί. Επιπλέον, είπε με νόημα ότι αν υπάρχει στόχευση σε ένα πρόσωπο, τότε αυτό καλείται για κατάθεση τελευταίο. Τέλος, ο δημοσιογράφος είπε πως δεν θεωρεί πως υπάρχουν οικονομικά κίνητρα τα οποία να έπαιξαν ρόλο στην υπόθεση.

in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό