Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου διάβαζε πριν τη δολοφονία τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη και αυτό διότι το ένα εξ αυτών παρουσιάζει μία δολοφονία που έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον τρόπο που πέθανε η Τζωρτζίνα

 

Τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, βασισμένα σε υποθέσεις που αποκάλυψε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ», βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

 

Σε ένα από αυτά, με τίτλο «Θάνατος με χείλη κόκκινα», οι συμπτώσεις στο κεφάλαιο «Μαύρη χήρα», με ηρωίδα μια νοσοκόμο – δολοφόνο, ίσως να μην είναι τυχαίες…

 

Τα αποσπάσματα από το βιβλίο είναι χαρακτηριστικά: «Σε μια φίλη της Ρωσίδα νοσοκόμα μιλούσε όταν συνεργάζονταν για τα μυστικά του αργού θανάτου. Γνώριζε για κάποιες φαρμακευτικές ουσίες που προκαλούσαν βλάβη στην καρδιά και αχρήστευαν σταδιακά το καρδιαγγειακό σύστημα».

 

«Στο δεύτερο βιβλίο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» περιγράφουμε μία σατανική «Μαύρη Χήρα». Υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που σαγηνεύει και δρα μέσα σε νοσοκομεία. Επιλέγει μοναχικούς, εύπορους ανθρώπους, τους παίρνει την περιουσία και έχει συνεργό και την αδερφή της» δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε:

 

«Δεν υπονοώ κάτι… Απλά λέω υπάρχει ένα κεφάλαιο που μιλά για τη δράση μίας γυναίκας και πως κινείται, με ουσίες, όχι λεπτομέρειες πολλές, πως κινείται και χτυπά μέσα σε νοσοκομεία. Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο ή όχι. Θα το δουν αυτό οι ειδικοί που το μελετούν»

 

Η ηρωίδα του βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη δρα με τρόπο αιφνιδιαστικό, χωρίς να αφήνει ίχνη πίσω της και χωρίς οι θάνατοι των θυμάτων της να κινούν τις υποψίες των αρχών ή ακόμη και των γιατρών.

 

Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη άνοιξε στις αρχές πολλούς δρόμους προς τη λύση του μυστηρίου. Το hashtag «Φως στο Τούνελ» έγινε πρώτο παγκόσμιο trend στο Twiter, ενώ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σάρωσε σε τηλεθέαση, αφού ξεπέρασε το 61%.

in.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό