Πάτρα: Η Ρούλα συστηνόταν ως ανιψιά της σπιτονοικοκυράς. Η αφυδάτωση, ο φόβος και η αντίστροφη μέτρηση μετά τον θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Η Ρούλα συστηνόταν ως ανιψιά της σπιτονοικοκυράς. Η αφυδάτωση, ο φόβος και η αντίστροφη μέτρηση μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ο γείτονας της σπιτονοικοκυράς και της 33χρονης μητέρας των παιδιών μίλησε στο Live News, με τη μαρτυρία του να γυρνάει πίσω δύο χρόνια, όταν η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού άρχισε να δίνει άνιση μάχη για τη ζωής της…

Εκείνο που του έκανε εντύπωση ήταν ότι η 33χρονη Ρούλα συστηνόταν στους γιατρούς ως η ανιψιά της και ότι η ηλικιωμένη μπήκε αφυδατωμένη στο νοσοκομείο.

«Αυτή ενημερωνόταν από τους γιατρούς, αυτή συστηνόταν στους γιατρούς, αυτή τα πάντα. Η γιαγιά ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνη της», είπε.

Ο γείτονας περιγράφει τους καυγάδες του ζευγαριού με την σπιτονοικοκυρά. Η αιτία ήταν το ενοίκιο που τους είχε ζητήσει.

Η γιαγιά είχε αρχικά γνωρίσει τον Μάνο, ο οποίος εργαζόταν ως ντελιβεράς και της πήγαινε φαγητά. Εκείνος της εξέφρασε τα προβλήματα που περνούσε και τις οικονομικές δυσκολίες του ζευγαριού, με τη γυναίκα να προσφέρεται να τους φιλοξενήσει.

«Η γιαγιά είχε εκφράσει ανησυχία για φόβους. «Δεν θέλω να το τραβήξω στα άκρα, μην μου κάνουν κακό. Είμαι μόνη μου, δεν με βλέπεις κανένας, δεν με παρακολουθεί κανένας εκτός από αυτούς», έλεγε».

Οι εντάσεις αυξήθηκαν όταν τους ζήτησε να της πληρώνουν ενοίκιο: «Το ενοίκιο ήταν καθαρά μοχλός πίεσης για να τους διώξει, γιατί είχε αρχίσει και τους φοβόταν».

Η αντίστροφη μέτρηση για την σπιτονοικοκυρά ξεκίνησε λίγους μήνες μετά το θάνατο της Μαλένας το 2019, με την γυναίκα να μπαίνει αφυδατωμένη στο νοσοκομείο της Πάτρας και να χάνει τη μεγάλη της μάχη.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό