Πάτρα: Καταγγελία δημοσιογράφου στον πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας για απειλές – Του ζήτησε να κατέβει η είδηση του θανάτου της

Πάτρα: Καταγγελία δημοσιογράφου στον πατέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας για απειλές – Του ζήτησε να κατέβει η είδηση του θανάτου της

Σε μια καταγγελία για τους γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε διάστημα 3,5 χρόνων στην Πάτρα προχώρησε ο αρχισυντάκτης της τοπικής εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι του ζητήθηκε να «κατεβάσει» την είδηση του θανάτου της Τζωρτζίνας, πολύ πριν ανοίξει η έρευνα για τα αίτια θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είχε ασχοληθεί με την περίπτωση των τριών θανάτων των παιδιών, σε μια σειρά από ρεπορτάζ που είχε δημοσιεύσει από τις πρώτες ημέρες του θανάτου του τρίτου παιδιού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο αρχισυντάκτης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος είπε μιλώντας στον Alpha: «Με πήραν να κατεβάσω την ανάρτηση του παιδιού. Ο πατέρας δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί κανείς από τους τρεις θανάτους. Έκανε αίτημα να κατέβει η είδηση».

Ο ίδιος μετέφερε στην Κατερίνα Καινούργιου όσα του είπε τόσο η Ρούλα, όσο και ο Μάνος, σε επικοινωνία που είχαν και μάλιστα, με απειλητικό τόνο. «Όταν όλο αυτό τελειώσει, τότε θα τα πούμε». φέρεται ότι είπαν στον αρχισυντάκτη, όπως ανέφερε ο ίδιος.

 

Νέο επεισόδιο

Την Τρίτη (15/3), η εφημερίδα «Πελοπόννησος», δημοσίευσε ένα νέο επεισόδιο με πρωταγωνίστρια τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως λέει η μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη το επεισόδιο, συνέβη σε καφέ της οδού Κιλκίς της Πάτρας το μεσημέρι του Σαββάτου. Το καφέ είναι «στέκι» της μητέρας της πρώην σχέσης του Μάνου κι εκεί βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα της και φίλες της.

«Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά…’να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει… «μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Όσοι ήταν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν», λέει η μητέρα της 30χρονης πρώην κοπέλας του Μάνου Δασκαλάκη.

Μάλιστα, το επεισόδιο επιβεβαίωσε, από τη δική της σκοπιά, και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου τη Δευτέρα, χωρίς να γνωρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα, ότι το έχει καταγγείλει και η πλευρά της 30χρονης.

Η ίδια είπε: «Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει «αυτή είναι». Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν.

«Αυτή είναι η καταραμένη», είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου  και μπήκαμε στο σπίτι μας».

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό