Πάτρα: Καταθέσεις «φωτιά» για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Καταθέσεις «φωτιά» για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Όπως αναφέρθηκε στο STAR, μετά τις 25 καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου, σειρά έχουν οι γιατροί σε «Αγλαΐα Κυριακού» και «Ωνάσειο», οι οποίοι θα δώσουν τις δικές τους περιγραφές για τις νοσηλείες της Τζωρτζίνας, καθώς η 9χρονη νοσηλεύτηκε και στα δύο νοσοκομεία.

 

Παράλληλα, η 18η ανακρίτρια περιμένει δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις. Η μία είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η δεύτερη είναι η συμπληρωματική έκθεση του ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς η εφαρμογή Chrome ήταν κλειδωμένη και ως εκ τούτου οι Αρχές δεν κατάφεραν να δουν τι ακριβώς αναζητούσε η 33χρονη.

 

Φυσικά, η πορεία της κεταμίνης παραμένει στο μικροσκόπιο, καθώς ερευνώνται ακόμα ο τρόπος και ο χρόνος με τον οποίο την προμηθεύτηκε.

 

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδαν οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο Google, καθώς η μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους φέρεται να έψαξε “έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό” καθώς και «αναισθησία στα παιδιά».

 

Στη συνέχεια προχώρησε στις αναζητήσεις «αναισθητικά στα παιδιά», «νυχτερινή επιληψία», αλλά και «εγκεφαλική ατροφία».

 

Ακόμα φαίνεται να έψαχνε ένα φάρμακο, το οποίο εφόσον χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα οδηγεί στον θάνατο, ενώ πραγματοποίησε αναζητήσεις και σε ιατρική βιβλιοθήκη.

 

Οι καταθέσεις για τα άλλα δύο κοριτσάκια της οικογένειας, Μαλένα και Ίριδα συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του STAR, είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται θα καταθέσουν ο Μάνος Δασκαλάκης ως μάρτυρας και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό