Πάτρα – Κουμπάρος ζευγαριού της 9χρονης: «Για τη μητέρα λένε όλοι. Εγώ δεν το πιστεύω, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

Πάτρα – Κουμπάρος ζευγαριού της 9χρονης: «Για τη μητέρα λένε όλοι. Εγώ δεν το πιστεύω, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά».

Το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα συνεχίζεται, με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

 

Ο κουμπάρος του ζευγαριού, Πέτρος Σταμίρης, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» σχετικά με όσα βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας και προκαλούν μεγαλύτερη ανησυχία στους γονείς που μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια έχασαν και τα τρία τους παιδιά.

 

«Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου, ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι. Μέσω του Μάνου γνωρίστηκα με τη Ρούλα», εξήγησε ο ίδιος λέγοντας πως δεν έχει δει το ζευγάρι μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας.

 

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι, ο Μάνος δουλεύει όλη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Ήμουν δίπλα στην Τζωρτζίνα όσο ήταν εδώ στη Πάτρα, δεν είχα πάει στην Αθήνα. Περίπου ένα μήνα ήταν σε ΜΕΘ. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της. Η μητέρα, ήταν όλη την ημέρα, το βράδυ πήγαινε στο σπίτι».

 

Αναφερόμενος στη Ρούλα Πισπιρίγκου και πώς ήταν ως μάνα, ο κουμπάρος υποστηρίζει πως αγαπούσε τα παιδιά της και τα πρόσεχε.

 

«Δεν έχει δείξει κάτι. Τα παιδιά της τα αγαπούσε. Μια χαρά τα πρόσεχε και τα πήγαινε στο σχολείο και σε ΚΔΑΠ να ασχολούνται και σε αθλητικές δραστηριότητες. Εγώ μέχρι και τώρα που ανεβαίνουν αυτά δεν πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή αν βγει ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε όλοι από τα σύννεφα».

 

Μιλώντας για τη στάση που κρατά ο κολλητός του φίλος και πατέρας των παιδιών ο ίδιος σημειώνει: «Λέει ότι είναι fake. Δεν τα πιστεύει ούτε αυτός. Δεν θέλει να πιστέψει μάλλον ότι η ίδια η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι. Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως».

 

«Για τη μητέρα λένε όλοι. Εγώ δεν το πιστεύω ότι μπορεί να είναι η Ρούλα. Βέβαια δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι αυτό που λένε ότι συναισθηματικά θα μπορούσε να δείξει πιο πολύ πόνο. Αυτό μου έκανε εντύπωση. Ότι έπρεπε να ήταν πιο πονεμένη», πρόσθεσε ο κουμπάρος του ζευγαριού. «Μπορεί να είναι ο χαρακτήρας της έτσι, μπορεί να το περνάει έτσι», υποστηρίζοντας πως ο πατέρας των παιδιών ήταν σε όλους τους θανάτους πιο θλιμμένος από την μάνα.

 

Μιλώντας για τη σχέση του ζευγαριού, ο ίδιος υποστηρίζει πως υπήρξαν κάποιοι χωρισμοί. «Σταδιακά χωρίζανε. Χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε, χωρίζανε τα ξαναβρίσκανε… Από την Μαλένα και μετά, δηλαδή το πρώτο παιδί που πέθανε μετά άρχισαν να χωρίζουν και να τα ξαναβρίσκουν».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό