Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας που ζήτησε πίσω το πανάκι με το αίμα της Ίριδας

Πάτρα: Νέα απάντηση της μητέρας που ζήτησε πίσω το πανάκι με το αίμα της Ίριδας

Νέες διευκρινίσεις αναφορικά με την Ίριδα, έδωσε η μητέρα των τριών παιδιών που πέθαναν αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα τριών ετών.

 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε συγκεκριμένα για το πανάκι με αίμα, που βρέθηκε στην κούνια του βρέφους, λίγο μετά τον θάνατό του. Σε απάντησή της, μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η μητέρα των τριών κοριτσιών διευκρίνισε ότι πρόκειται για ένα μικρό πανάκι, λίγο πιο μικρό από τη σαλιάρα, σαν αυτό που χρησιμοποιούν όλες οι μαμάδες, όταν θηλάζουν ή ταΐζουν τα μωρά τους.

 

Η αδελφή της μητέρας ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρή την Ίριδα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δύο γυναικών. Όταν πήγε να ξυπνήσει το παιδί, διαπίστωσε ότι ήταν νεκρό και αμέσως το άρπαξε στην αγκαλιά της, χωρίς να δώσει σημασία στο πανάκι, το οποίο βρήκε αργότερα η μητέρα στο κρεβάτι του παιδιού, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους. Στη συνέχεια, το πανάκι παραδόθηκε στις Αρχές.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, μετά τον θάνατο του βρέφους, η μητέρα ζητούσε πίσω το πανάκι. Ως προς αυτό το στοιχείο, η ίδια απαντά ότι ήθελε να το τοποθετήσει ξανά στο δωμάτιο, επειδή «ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της Ίριδας», σύμφωνα με την ίδια εκπομπή.

 

Όπως μεταδόθηκε, στο ίδιο παιδικό δωμάτιο υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της Τζωρτζίνας, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της, ακόμη και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό