Πάτρα – Νέα μαρτυρία: «Η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από τριγωνικό πλέγμα θανάτου – Έρχονται νέες αποκαλύψεις»

Πάτρα – Νέα μαρτυρία: «Η Τζωρτζίνα είχε τυλιχθεί από τριγωνικό πλέγμα θανάτου – Έρχονται νέες αποκαλύψεις»

Μια νέα μαρτυρία σχετικά με το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας από δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πελοπόννησος» κάνει λόγο για ένα τριγωνικό πλέγμα γύρω από το άτυχο κορίτσι…

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας καθώς σύμφωνα με μια νέα μαρτυρία, γύρω από το άτυχο κορίτσι είχε στηθεί ένα τριγωνικό πλέγμα θανάτου.

 

Αυτό ισχυρίστηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας στον Alpha τονίζοντας πως στην υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας εμπλέκονται κι άλλα πρόσωπα, εκτός από τη μητέρα της 9χρονης, Ρούλας Πισπιρίγκου.

 

Χαρακτηριστικά έκανε λόγο για «τριγωνικό πλέγμα θανάτου» στο οποίο έπεσε το άτυχο κορίτσι και συμπλήρωσε ότι «για το εν διαστάσει ζευγάρι της Πάτρας δεν θα μας κάνει εντύπωση το παραμικρό απ’ όσα πρόκειται να ακούσουμε όσο εξελίσσεται η υπόθεση…».

 

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος πρόσθεσε ότι δεν θα γραφτεί τίποτα περισσότερο από την παραπάνω πληροφορία στην εφημερίδα και θα προσκομίσει την πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ., κι ότι το λόγο έχουν οι Αρχές που καλούνται να ερευνήσουν άλλη μια σκοτεινή πτυχή του συγκλονιστικού εγκλήματος που φαίνεται ότι ξετυλίγεται μπροστά μας.

www.newsbomb.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό