Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μένει με άλλη γυναίκα» – Νέες αποκαλύψεις

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης μένει με άλλη γυναίκα» – Νέες αποκαλύψεις

Νέες αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Alpha, καταδεικνύοντας το πόσο διαταραγμένες ήταν οι σχέσεις των δύο γονιών από την Πάτρα πριν πεθάνουν τα κορίτσια – στοιχεία που μάλιστα ερευνώνται και από τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, το ζευγάρι φέρεται να είχε σοβαρά προβλήματα πριν τον θάνατο των κοριτσιών. Χαρακτηριστική είναι ανάρτηση στις 13 Φεβρουαρίου 2021, οπότε η Ρούλα Πισπιρίγκου ανεβάζει στο facebook το εξής:

« -Τι θα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

– Θα περπατάω στον δρόμο, θα βλέπω ερωτευμένα ζευγαράκια και θα τους λέω κάποια μέρα θα χωρίσετε».

Ενδεχομένως, αυτή η ανάρτηση να έδειχνε ότι το ζευγάρι να ήταν ήδη σε διάσταση από πέρσι τον Φλεβάρη. Σύμφωνα με τη μητέρα, εκείνο το διάστημα, ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή της.

Το χρονικό της έντασης και το αίτημα διαζυγίου

Όπως αναφέρει το pelop.gr, στις 21 Μαρτίου του 2021, και αφού έχει πεθάνει η Ίριδα, ο Μάνος επιστρέφει σπίτι και μένει εκεί για μία με δύο ημέρες.

Στις 6 Απριλίου, όπως είχε αποκαλύψει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, γίνονται συνεννοήσεις από τους δικηγόρους για την υποβολή αιτήματος διαζυγίου.

Στις 8 Απριλίου, έχουμε την εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Στις 11 Απριλίου, η Τζωρτζίνα παθαίνει την πρώτη ανακοπή. Στην πρώτη ανακοπή, ο Μάνος ξαναγυρνάει στο σπίτι. Τότε τους ειδοποιούν ότι η Τζωρτζίνα είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Στις 19 Ιανουαρίου 2022, γίνεται η δεύτερη εισαγωγή της Τζωρτζίνας σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στις 29 Ιανουαρίου, δηλαδή 10 ημέρες μετά, η Τζωρτζίνα πεθαίνει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό