Πάτρα: Οι λέξεις «κλειδιά» που αναζητούσε η Ρούλα στο τάμπλετ

Πάτρα: Οι λέξεις «κλειδιά» που αναζητούσε η Ρούλα στο τάμπλετ

Ως εξαιρετικά ύποπτη αξιολογείται από τις αρχές η διαπίστωση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε φροντίσει να διαγράψει από ολόκληρο το ψηφιακό της περιβάλλον όλα τα ίχνη που συνδέοντας με τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο για την ουσία κεταμίνη που αποδείχθηκε μοιραία για την μικρή Τζωρτζίνα.

Τα ψηφιακά ίχνη των αναζητήσεών της έσβηνε η 33χρονη προφυλακισμένη μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA, από τις έρευνες των αρχών σε κινητά, υπολογιστές αλλά και το ταμπλετ της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαγράψει από το υπολογιστικό σύννεφο, το λεγόμενο cloud, όλες τις ένοχες αναζητήσεις των τελευταίων ετών.

Στις 17 Ιανουαρίου 2022 αναζήτησε τις λέξεις αναισθητικά φάρμακα, η οποία την οδήγησε σε ιστοσελίδα με αναφορές στην κεταμίνη.

Ήταν τότε που η Τζωρτζίνα είχε μπει στο νοσοκομείο για μαγνητική εξέταση κατά τη διάρκεια της οποίας της χορηγήθηκε χλωράλη, ουσία την οποία η 33χρονη μητέρα δεν αναζήτησε.

Στις 26 Ιανουαρίου, δηλαδή 3 ημέρες πριν από το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η google επιστρέφει στο λογαριασμό της Ρούλας Πισπιρίγκου διαφημίσεις της ουσίας κεταμίνη.

 

«Δεν είναι δικοί μου οι κωδικοί»

Οι αναζητήσεις στο google, έχουν γίνει μέσω μιας συγκεκριμένης ηλεκτρονικής διεύθυνσης mail. Σύμφωνα με την 33χρονη η ίδια δεν έχει τους κωδικούς, καθώς όπως υποστηρίζει το email ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη υποστηρίζει ότι οι αρχές δεν έχουν ζητήσει από τον 30χρονο πατέρα τη συνδρομή του στο θέμα αυτό. Δεν του έχουν, δηλαδή, ζητήσει να δώσει τους κωδικούς του δικού του mail, με το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 33χρονης, ήταν συνδεδεμένο το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας.

 

Έρευνα για τα… fake τηλεφωνήματα

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι αρχές θα ερευνήσουν και τα δύο τηλεφωνήματα σε δημοσιογράφο, που έγιναν από το κινητό τηλέφωνο της Ρούλας Πισπιρίγκου , λίγα εικοσιτετράωρα πριν η 33χρονη μητέρα συλληφθεί.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του δημοσιογράφου των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλη Λαμπρόπουλου, η Πισπιρίγκου υποδυόταν τη μητέρα της νέας συντρόφου του 30χρονου πατέρα και ισχυριζόταν ότι πίσω από τους θανάτους των παιδιών κρύβεται ο Μάνος Δασκαλάκης.

Μια αποκάλυψη που φαίνεται πως ξάφνιασε ακόμα και τον δικηγόρο της, ο οποίος δήλωσε ότι στο επόμενο επισκεπτήριο θα συζητήσει το ζήτημα από κοντά μαζί της.

Η τεχνολογική ανάλυση θα γίνει σε σύγκριση με τα δύο ύποπτα τηλεφωνήματα και τη φωνή της 33χρονης που θα κληθεί να επαναλάβει τα ακριβώς ίδια λόγια προκειμένου να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση της φωνής.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό