Πάτρα: Ποιος ο λόγος που κρατούσαν στο ψυγείο το αίμα της Τζωρτζίνας (;)

Πάτρα: Ποιος ο λόγος που κρατούσαν στο ψυγείο το αίμα της Τζωρτζίνας (;)

Αρκετά είναι τα ερωτήματα έπειτα από την εύρεση νέου βιολογικού υλικού της 9χρονης Τζωρτζίνας – πριν την τετραπληγία της – στα εργαστήρια του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου της Πάτρας.
Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει το φιαλίδιο με αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας, με την προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου – μετά την αρχική έκπληξη – να εκφράζει τώρα αμφιβολίες για το αν είναι όντως αίμα του παιδιού της.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το βιολογικό υλικό, που αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στις έρευνες για προηγούμενες χορηγήσεις κεταμίνης στο παιδί, ελήφθη πριν την ακαθόριστης αιτιολογίας καρδιακή ανακοπή τον Απρίλιο του 2021, που οδήγησε τη Τζωρτζίνα στην τετραπληγία.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Alpha, εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για το νέο εύρημα, διερωτώμενος πώς μπορεί να ανακαλύφθηκε τόσους μήνες μετά.

«Θα γίνει αίτημα για εξέταση DNA για να πιστοποιηθεί ότι πρόκειται για αίμα του παιδιού και περιμένουμε με ενδιαφέρον το πόρισμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Προς το παρόν αναφερόμαστε στο πώς αυτό ανασύρεται τώρα. Ξαφνικά, σε αυτό το ύστερο στάδιο έρχεται ένα τέτοιο στοιχείο».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, η ίδια είναι «σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», ενώ «ο τρόπος που εμφανίζεται το φιαλίδιο αφήνει μία αμφιβολία. Τι στοιχεία έχουν, ποια η σκοπιμότητα αυτής της κίνησης…»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό