Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκταφή και η ανάσυρση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε η εκταφή και η ανάσυρση του τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ της Πάτρας. Λίγο πριν τις 7 το πρωί του Σαββάτου, και μετά από εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, οι αρχές προχώρησαν στο άνοιγμα του τάφου της άτυχης Τζωρτζίνας, στο κοιμητήριο των Συχαινών, η οποία ετάφη μαζί με το αγαπημένο της τάμπλετ.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν εισαγγελικός λειτουργός, η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα αλλά και συγγενικά πρόσωπα της οικογένειας. Μετά την ανάσυρση του τάμπλετ οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της 9χρονης ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία του παιδιού το αγαπημένο του αντικείμενο. Πριν την εκταφή έγινε τρισάγιο στη μνήμη των τριών άτυχων κοριτσιών.

 

Τα μυστικά που ενδεχομένως κρύβει η ηλεκτρονική συσκευή, κρίνεται από τις Αρχές πως μπορεί να αποδειχθούν ιδιαιτέρως σημαντικά, αφού η συσκευή μπήκε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας μετά από επιθυμία της -προφυλακισμένης πλέον- μητέρας της, Ρούλας Πισπιρίγκου. Γεγονός που φέρεται να επιβεβαίωσε κατά την προχθεσινή του κατάθεση στην ανακρίτρια ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορουμένης, Μάνος Δασκαλάκης, μη αφήνοντας άλλη επιλογή στη δικαστική λειτουργό, από το να ζητήσει να ερευνηθεί το τάμπλετ της Τζωρτζίνας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό