Πάτρα: Σε αναμονή για τα πορίσματα θανάτου Ίριδας και Μαλένας

Πάτρα: Σε αναμονή για τα πορίσματα θανάτου Ίριδας και Μαλένας

Μέσα στην εβδομάδα που ξεκινάει αναμένονται νέες ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών.

Με την Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας από υπερβολική δόση κεταμίνης, αυτή την εβδομάδα αναμένεται να βγουν τα πορίσματα για τους θανάτους της 6 μηνών Ίριδας και της 3,5 ετών Μαλένας, από τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στα όργανα των αδικοχαμένων παιδιών.

Οι πληροφορίες βέβαια αναφέρουν ότι από τις νέες εξετάσεις που έγιναν στα όργανα της Μαλένας και τις Ίριδας, είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα χωρίς να υπάρχει και αίμα από τα παιδιά, όπως υπάρχει στην περίπτωση της Τζωρτζίνας…

Όσο για τις έντονες συζητήσεις για εκταφή της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με το MEGA, δε θεωρείται πιθανό να δοθεί άδεια για να γίνει κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, την ώρα που η προφυλακισμένη μητέρα επιμένει να «ρίχνει» στο νοσοκομείο το φταίξιμο για την υπερβολική δόση κεταμίνης που σκότωσε την 9χρονη Τζωρτζίνα, ένα έγγραφο από το νοσοκομείο «Παίδων» έρχεται να ξεκαθαρίσει την εικόνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το MEGA, το πλήρες επεξηγηματικό έγγραφο από το «Παίδων» στάλθηκε στην ανακρίτρια και περιέχει καθοριστικές πληροφορίες για το τι περιείχε το κιτ που είχαν οι αναισθησιολόγοι όταν επιχείρησαν να κάνουν ανάνηψη στην Τζωρτζίνα, τον Ιανουάριο του 2022.

Στο έγγραφο αυτό, τονίζεται ότι στο κιτ υπήρχαν συνολικά 12 φαρμακευτικές ουσίες για τη διασωλήνωση και τη διάσωση της ασθενούς και ανάμεσα σε αυτές και πέντε αμπούλες των 100 mg υπο αραίωση κεταμίνης.

Οι γιατροί τονίζουν ότι καμία από αυτές δεν χρησιμοποιήθηκε, γιατί δεν υπήρχε ανάγκη, καθώς χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σπάνια σε ανάγκες διασωλήνωσης.

Ωστόσο, υπογραμμίζουν ότι και οι πέντε αμπούλες να είχαν χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τους γιατρούς, δεν θα μπορούσε να βρεθεί η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της άτυχης Τζωρτζίνας.

Πάντως, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, δόθηκε άδεια να εξεταστεί το δείγμα αίματος της Τζωρτζίνας όπου βρέθηκε η κεταμίνη και από εργαστήριο που θα επιλέξει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, για να υπάρξει πραγματογνωμοσύνη και από την πλευρά της κατηγορούμενης…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό