Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Πάτρα: Σφραγίστηκε το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Σφραγίστηκε το πρωί το σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού από την Πάτρα, μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το Σαββατοκύριακο η είσοδος σε αυτό των δικηγόρων συγγενών της εκλιπούσας, χωρίς ειδική άδεια.

 

Αντιδράσεις για την «εισβολή» των δικηγόρων υπήρξαν και από την πλευρά του ζευγαριού, που κάνει λόγο για «εσβολή και αρπαγή αντικειμένων», καθώς εξαφανίστηκε η σχολική τσάντα της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, που κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου 2022.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εν λόγω τσάντα θα παραδοθεί από τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς στην ανακρίτρια εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, θα καταθέσει αίτηση αποσφράγισης του σπιτιού, καθώς όπως επισημαίνει, ο κ. Λέων εισήλθε νόμιμα στο ακίνητο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη και υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και η σχολική τσάντα, η οποία ανήκε στην 9χρονη.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό