Πάτρα – Τοξικολόγος: «Μπορούν να βρεθούν ουσίες στις εξετάσεις της Μαλένας»

Πάτρα – Τοξικολόγος: «Μπορούν να βρεθούν ουσίες στις εξετάσεις της Μαλένας»

Απαντήσεις για τις συνθήκες που έφυγε από τη ζωή η Μαλένα, έδωσε ο τοξικολόγος που είχε εξετάσει το δεύτερο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, μετά το θάνατό του.

Όπως ανέφερε ο επιστήμονας στην εκπομπή Live News, καμία ουσία δεν βρέθηκε στη Μαλένα και ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπήρξαν ευρήματα ούτε τοξικής, ούτε φαρμακευτικής ουσία και ούτε φυσικά η κεταμίνη που ήταν η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας.

 

Ωστόσο, όπως επεσήμανε, το συγκεκριμένο εργαστήριο εξέτασε το αίμα της Μαλένας, ενώ πλέον θα γίνουν οι ιστολογικές εξετάσεις και όπως διευκρίνισε ο τοξικολόγος δεν αποκλείεται να βρεθούν ίχνη τοξικών ουσιών, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν 100% καθαρές.

 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε οι γιατροί είχαν ψάξει για την ουσία κεταμίνη στη Μαλένα και δεν είχε βρεθεί κάτι, κάτι το οποίο τόνισε πως είναι επιβεβαιωμένο: «Οι εξετάσεις της Μαλένας ήταν καθαρές, δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα, καμία ουσία, ούτε φαρμακευτική, ούτε ναρκωτική, τίποτα» υποστήριξε και στη συνέχεια, είπε πως ο ίδιος βρήκε την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τη Θεσσαλονίκη: «Οι αναλύσεις είναι ίδιες. Δηλαδή το ίδιο εργαστήριο που βρήκε θετική τη Τζωρτζίνα στην κεταμίνη, βρήκε αρνητική τη Μαλένα, αλλά βέβαια σε διαφορετική στιγμή, το ένα ήταν το 2019, το άλλο το 2022 αλλά, τα μηχανήματα, η μέθοδος, όλα ήταν ακριβώς τα ίδια, δεν άλλαξε τίποτα» κατέληξε.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό