Πάτρα – Ξάδερφος σπιτονοικοκυράς: «Δεν γνωρίζαμε καν ότι έχει πεθάνει»

Πάτρα – Ξάδερφος σπιτονοικοκυράς: «Δεν γνωρίζαμε καν ότι έχει πεθάνει»

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών έχει μπει πλέον και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού στην Πάτρα, μετά την καταγγελία ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, πούλησε με πληρεξούσιο ένα διαμέρισμα ιδιοκτησίας της. Για την έντονη φημολογία μίλησε στην ΕΡΤ ο Κωνσταντίνος Κούτρας, πρώτος ξάδελφος της 69χρονης σπιτονοικοκυράς.

«Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ούτε για το θάνατο της Ευγενίας. Δεν γνωρίζαμε τίποτα. Ότι έχουμε πληροφορηθεί το έχουμε μάθει από τα κανάλια», δήλωσε στην εκπομπή «Από τις Έξι» ο κ. Κούτρας, ο οποίος δήλωσε ότι δεν γνώριζε καν ότι είχε πεθάνει.

«Θα περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα τα οποία θα βγούνε. Είμαστε πάρα πολλά ξαδέλφια. Θα μαζευτούμε για να κάνουμε μία συνεννόηση για να δούμε πώς θα κινηθούμε», δήλωσε ο κ. Κούτρας.

«Δεν είχε με κανένα συγγενή επαφή. Ήταν μοναχικό άτομο», σχολίασε για την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια της οικίας όπου διέμενε το ζευγάρι από την Πάτρα.

Μετά την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πατρών, το Ανθρωποκτονιών αναμένεται να προχωρήσει σε ξεχωριστή έρευνα και για τα αίτια θανάτου της 69χρονης σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Δασκαλάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ενώ ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε νεοπλασία του ενδομητρίου, μια μορφή καρκίνου.

«Δεν μπορούμε να είμαστε αδιάφοροι, και για τα παιδιά έλεγαν για παθολογικά αίτια θανάτου…», αναφέρουν χαρακτηριστικά αρμόδιοι αξιωματικοί που διερευνούν την υπόθεση. Οι Αρχές θα εξετάσουν το ενδεχόμενο να υπήρχε οικονομική εκμετάλλευση της 69χρονης από την οικογένεια, καθώς έχουν καταγραφεί αγοραπωλησίες της περιουσίας της με πληρεξούσιο τον Μάνο Δασκαλάκη. Μάλιστα, φαίνεται ότι με αφορμή αυτές τις συνδιαλλαγές είχαν προκληθεί προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι. Η 69χρονη γυναίκα πέθανε το 2020, αλλά παραμένει ακόμα άγνωστο αν ετάφη, με τις Αρχές να μην έχουν μέχρι στιγμής διαπιστώσει εάν υπάρχει τάφος ή αν έχει αποτεφρωθεί η σορός της.

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, μιλώντας στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ», ξεκαθάρισε αρχικά πως τη γυναίκα αυτή, δεν τη πρόσεχε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πάτρα: «Δεν γνωρίζαμε καν ότι έχει πεθάνει» λέει ο πρώτος ξάδελφος της σπιτονοικοκυράς

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό