Πέντε Ξανθιώτες επιχειρηματίες βάζουν από 30.000 ευρώ ο καθένας για να μπορέσει να κατέβει ο νέος ΑΟΞ στη Γ’ Εθνική

Πέντε Ξανθιώτες επιχειρηματίες βάζουν από 30.000 ευρώ ο καθένας για να μπορέσει να κατέβει ο νέος ΑΟΞ στη Γ’ Εθνική

«Αποκλειστικό. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, 5 γνωστοί επιχειρηματίες της Ξάνθης είναι έτοιμοι να βάλουν ο καθείς από 30.000 ευρώ και να “σώσουν” τον ΑΟΞ ώστε να κάνει νέο ξεκίνημα από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να προχωρήσει σε νέες βάσεις, προκειμένου η Ιστορική ομάδα μας να μην “σβήσει” από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ελλάδος». 

Την είδηση αυτή, που σύμφωνα και με τις πληροφορίες του ThrakiSportS ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα, μεταδίδει με μεταμεσονύχτια ανάρτησή της η ηλεκτρονική έκδοση του “Μαχητή”. Αναφορικά με την ταυτότητα των πέντε ντόπιων επιχειρηματιών, τονίζει: «Ο ένας γνωστός και πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας βουλκανιζατέρ, δυο επιχειρηματίες εστίασης, ένας εργολάβος έργων και ένας ακόμη με διανομές τροφίμων και όχι μόνο».

«Αρνητική (για την ακρίβεια απαντάει δια της απόλυτης σιωπής του….), είναι η στάση του πρώην Ισχυρού Ηγέτη της Ομάδας Χρήστου Πανόπουλου που δεν θέλει να αναμιχθεί ο ίδιος ή ο γιος του ξανά με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία παίζει γνωστό μέλος της διοίκησης που έχει “λιβοληθεί” και λασπολογηθεί ουκ ολίγες φορές από την “παρέα” του σημερινού Δήμου Ξάνθης», σχολιάζει ακόμα το δημοσίευμα.

Σε σχέση με τους παλαίμαχους που έχουν αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών το σχετικό άρθρο, κλείνοντας, αναφέρει τα εξής: «Θέλουν αλλά δεν μπορούν γιατί δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες οι παλαίμαχοι με επικεφαλής τους Μπάμπης Χατζημεστή (Ορφέας Ξάνθης), Χριστόφορο Διαμαντή, Μάκη Τζάτζο κ.ά.  Κι έπεται και συνέχεια…».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό