Πέντε ζώδια που βλέπουν το ποτήρι ..μισο-άδειο- Τείνουν να νιώθουν δυστυχισμένα

Πέντε ζώδια που βλέπουν το ποτήρι ..μισο-άδειο- Τείνουν να νιώθουν δυστυχισμένα

H λεγόμενη θετική ψυχολογία, που μας παρακινεί να είμαστε αισιόδοξοι και να κάνουμε θετικές σκέψεις, δεν αγγίζει τα παρακάτω ζώδια, που μοιάζουν γενετικά προγραμματισμένα να νιώθουν δυστυχισμένα. Κάποια επιδιώκουν την ευτυχία, μερικά την κατακτούν για λίγο, αλλά μετά τα τραβάει πάλι το σκοτάδι που, για να είμαστε ειλικρινείς, απολαμβάνουν κιόλας κάπως.

Σκορπιός:

Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τη λίστα αυτό το ζώδιο. Να πούμε ότι αναζητά την ικανοποίηση μέσα από διάφορες δραστηριότητες, όπως την άσκηση, την υγιεινή διατροφή αλλά και την ανάγνωση καλών βιβλίων, αλλά πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο από άλλα μέλη του ζωδιακού κύκλου.

Ταύρος:

 

Θέλει να είναι ευτυχισμένος, αλλά το πρόβλημα είναι ότι σαμποτάρει διαρκώς τον εαυτό του και καταλήγει να βάζει αυτογκόλ στην καρδιά του. Η αυτοκαταστροφική συμπεριφορά του είναι σχεδόν κατάρα, γιατί ο ίδιος δεν καταλαβαίνει τι κάνει συνέχεια λάθος. Όταν όμως τελικά φτάσει την ευτυχία, θα λάμψει σαν καλοκαιρινός ήλιος το μεσημέρι.

Καρκίνος:

Δεν μπορεί ποτέ να ευχαριστηθεί τη στιγμή. Θέτει την ευτυχία ως στόχο, αλλά διαρκώς αισθάνεται ότι του λείπει κάτι, οπότε δεν μπορεί να απολαύσει το τώρα. Να θυμάστε, Καρκίνοι, ότι η ευτυχία είναι επιλογή και δεν χρειάζεται να περιμένετε τις τέλειες συνθήκες για να την κατακτήσετε, γιατί, πολύ απλά, δεν θα έρθουν.

Υδροχόος:

 

Αναζητούν την ευτυχία στη δυστυχία των άλλων. Ταυτόχρονα, δεν επιτρέπουν στους γύρω τους να καταλάβουν πώς αισθάνονται οι ίδιοι: Όταν όμως ορθώνετε τείχη, και δεν αφήνετε σε κανέναν να τα περάσει, τότε ουσιαστικά κόβετε το δρόμο σας προς την ευτυχία.

Παρθένος:

Η ευτυχία, απλά, δεν προβλέπεται στον τρόπο σκέψης των Παρθένων. Είναι το πιο δυστυχισμένο μέλος του ζωδιακού κύκλου κι αυτό μάλλον οφείλεται στην επικριτική διάθεσή τους τόσο προς τον εαυτό τους όσο και προς τους άλλους. Αν όμως καταφέρετε να μετατρέψετε τον κριτικό που ζει μέσα σας σε οδηγό ζωής, έχετε μια ευκαιρία να νιώσετε ευτυχισμένοι.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό