Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Λειτουργεί η πλατφόρμα για το «ηλεκτρονικό ραντεβού»

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Λειτουργεί η πλατφόρμα για το «ηλεκτρονικό ραντεβού»

Σε πλήρη λειτουργία είναι, από την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022, η πλατφόρμα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για το «ηλεκτρονικό ραντεβού», τώρα και στο gov.gr.

Οι πολίτες μπορούν να προγραμματίσουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους και να εξυπηρετηθούν από τις Διευθύνσεις Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας. Θα χρειαστούν: τον αριθμό ταυτότητας (ή αριθμό διαβατηρίου), την ηλεκτρονική τους διεύθυνση (email), τον αριθμού του κινητού τηλεφώνου.

Η υπηρεσία είναι προσβάσιμη, είτε από την Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr από την διαδρομή: Πολίτης και καθημερινότητα/Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών/Ηλεκτρονικό αίτημα ραντεβού σε υπηρεσίες των Περιφερειών: https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/ex-apostaseos-exuperetese-politon/prefecturesrantevou, είτε από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας https://www.pamth.gov.gr/, είτε απευθείας από τον σύνδεσμο https://booking.pamth.gov.gr/.

Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας προχωρά. «Ένα ακόμα βήμα γίνεται σήμερα με την ψηφιοποίηση της δυνατότητας ηλεκτρονικού προγραμματισμού ραντεβού. Στόχος είναι, η απλούστευση των διαδικασιών μέσω της ψηφιοποίησής τους, ώστε αφενός οι πολίτες να εξοικονομούν εργατοώρες, αποφεύγοντας την αναμονή σε ουρές και αφετέρου, η διοίκηση να απαλλάσσεται από περιττή γραφειοκρατία», αναφέρει δελτίο Τύπου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό