Περιστέρι: Νέα 24ωρη προθεσμία πήρε ο 21χρονος κατηγορούμενος για να απολογηθεί

Περιστέρι: Νέα 24ωρη προθεσμία πήρε ο 21χρονος κατηγορούμενος για να απολογηθεί

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 21χρονος σύντροφος της Νικολέτας που την δολοφόνησε, σύμφωνα με όσα έχει ομολογήσει προφορικά, στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο 21χρονος από το Πακιστάν ζήτησε και έλαβε προθεσμία για αύριο, Τρίτη 9 Αυγούστου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή είχε εμφανιστεί ενώπιον του ανακριτή και είχε λάβει προθεσμία για σήμερα, Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος συνελήφθη στα σύνορα με τα Σκόπια, από όπου φαίνεται πως επεδίωκε να βρεθεί στην Κεντρική Ευρώπη μαζί με άλλους παράτυπους μετανάστες, στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ είχε δηλώσει στις αρχές δύο ονόματα, τρία επίθετα και διαφορετικές χρονολογίες γέννησης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της Νικολέτας προήλθε από ασφυξία καθώς ο δράστης τής έκλεισε τη μύτη και το στόμα. Το θύμα φαίνεται να πάλεψε σκληρά για τη ζωή του πριν ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός θανάτου.

Οι τελευταίες στιγμές της Νικολέτας ήταν τα περίπου πέντε με εφτά βασανιστικά, μαρτυρικά λεπτά, από τη στιγμή που ο δράστης της προκάλεσε ασφυξία, που η ανήλικη πάσχιζε να «κερδίσει» λίγο αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη Νικολέτα μετά τον καβγά που είχαν.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με τα στοιχεία των Αστυνομικών, το επίμαχο απόγευμα δεν έχασε ούτε λεπτό και αμέσως μετά το έγκλημα έσπευσε να εξαφανιστεί και να αποχωρήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τη χώρα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό