Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφός της!

Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 22χρονος Πακιστανός σύντροφός της!

Ομολόγησε νωρίτερα σήμερα το πρωί, στους αστυνομικούς ο Πακιστανός ότι είναι αυτός που δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της, στην οδό Αραχώβης, στο Περιστέρι.

Λίγο αργότερα, ο δράστης άρχισε να τους περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια πώς έφτασε στο έγκλημα και πώς έκλεισε με τα χέρια του το στόμα της νεαρής κοπέλας μέχρι να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι και πώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τα Σκόπια και να συλληφθεί στα σύνορα.

Οι αστυνομικοί, έχοντας πια στα χέρια τους το δράστη της φρικτής γυναικοκτονίας με θύμα μία ανήλικη κοπέλα, σχηματίζουν τη δικογραφία σε βάρος του για να τον οδηγήσουν στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα μυστήριο καλύπτει το γεγονός ότι ο αλλοδαπός κατάφερε ανενόχλητος να ταξιδέψει ως και τα Σκόπια, όπου και τελικά συνελήφθη προτού καταφέρει να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Οι Αρχές είχαν δώσει σήμα σε όλα τα σημεία εξόδου της χώρας και τελικά εντοπίστηκε σε μία ομάδα παράτυπων μεταναστών που είχαν περάσει στη γειτονική χώρα. Την τελευταία στιγμή, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και από στιγμή σε στιγμή θα οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Όπως, μάλιστα, αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, δεν επρόκειτο να παραδοθεί, όπως είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες, αλλά από την πρώτη στιγμή στόχος του ήταν να διαφύγει στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες, που πέρασε τα σύνορα, άνοιξε το κινητό της Νικολέτας, το οποίο είχε πάρει μαζί του. Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό