Πετρέλης: «Σκόπιμα όλα αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, ήθελε να τα πει…»

Πετρέλης: «Σκόπιμα όλα αυτά που είπε ο Ρουβάς για τον Λιγνάδη, ήθελε να τα πει…»

Ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός για το κομμάτι του revenge porn, αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές της γενιάς του, με μεγάλο fan club, που τον ακολουθεί ανά τα χρόνια, ενώ ο ίδιος πραγματοποιεί σπάνιες τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Open Weekend” και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα και αφορούν, κατά κύριο λόγο, την βία αλλά και κίνημα του ελληνικού #MeToo. Μάλιστα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέθηκε και στις κόρες του, που ήδη τις έχει ενημερώσει για όλους τους κινδύνους που κρύβονται πίσω από όλες αυτές τις καταστάσεις και το πόσο προσεκτικές πρέπει να είναι με τον οποιονδήποτε.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Πετρέλης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω πει στις κόρες μου να είναι προσεκτικές και να μην εμπιστευόμαστε εύκολα τους ανθρώπους. Αν κάτι ο μη γένοιτο συμβεί δεν μπορείς να κάνεις κάτι να το αντιμετωπίσεις, εννοώ αν γίνει κάτι έχει συμβεί, είναι δεδομένο, δεν μπορείς να το φέρεις πίσω»

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, σε ότι αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος είπε: «Σίγουρα είναι η άποψή του αυτή. Βάζω τελεία εκεί. Από εκεί και πέρα θεωρώ προσωπικά πια ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν λάθος. Άσχετα με το τι σχέση μπορεί να είχαν, αν ήταν επαγγελματικής φύσεως ή ακόμη και φίλοι να ήταν, δεν μας ενδιαφέρει. Δεν ήταν σωστό το timing, να βγεις να πεις τι ωραία περάσαμε. Δεν του ξέφυγε, βγήκε να πει τη γνώμη του καθαρά. Και επειδή ο Σάκης δεν κάνει και πολλές εμφανίσεις, μόνο ότι έκανε αυτή την εμφάνιση στη Σίσσυ για να πει για αυτό το θέμα, σημαίνει ότι ήθελε να το πει. Ήταν μια χείρα βοηθείας στην εικόνα του κατηγορούμενου. Ήταν σκόπιμο»

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό