Πήρε το διπλό στις Σέρρες η Ροδόπη΄87

Πήρε το διπλό στις Σέρρες η Ροδόπη΄87

Η Ροδόπη΄87 επικράτησε εκτός έδρας επί της Πανσερραϊκής ΑΕ με σκορ 2-4 στο γήπεδο Σκουτάρεως, με χατ τρικ της Μπαμπαλή και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Τα κορίτσια της Ροδόπης είχαν την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και έδειξαν ότι ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα από την αρχή της αναμέτρησης…

Η ομάδα της Κομοτηνής στο 35′ είδε την Μπίτσεβα να αποχωρεί τραυματισμένη, αλλά κατάφερε να «ανοίξει» το σκορ στο 44′ με την Μπαμπαλή, αλλά ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις 45+από την Αρβανιτίδου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Περιβοπολοπούλου ξεκίνησε δυνατά και με δύο ακόμα τέρματα της Μπαμπαλή στο 47′ και στο 64′ έκανε το 1-3.  Οι γηπεδούχες μείωσαν με την Πανίδου σε 2-3 στο 69′, η οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν με τη φανέλα της Ροδόπης – όπως και η τερματοφύλακας της Πανσερραϊκής Στέλλα Μανιάκα ξεκίνησε από την Ροδόπη μέχρι που πέρασε για σπουδές στις Σέρρες. Στο 73′ η Γεωργοπούλου διαμόρφωσε το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας της Κομοτηνής.

Να σημειωθεί ότι εκτός αποστολής για διαφόρους λόγους υγείας έμειναν οι Καλαμπούκα, Σακκά, Ραϊνάκη, Γοντζίδου και Ραχμανίδου.

Ροδόπη’87: Κοκκίνη, Κατσιγιάννη, Ηλιάδη, Δήμου, Μπίτσεβα, Γιαμπούρη, Γονατά, Γαρυφαλλιδου, Γιαννακόπουλου, Μπαμπαλή, Γεωργοπούλου. Αγωνίστηκαν ως αλλαγές οι: Τράκα, Δαληδάνου, Μουμίν και Παπαϊωάννου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό