Πογιέτ ο εκλεκτός στην Εθνική μετά την εισήγηση Κωνσταντινίδη! Επανασύνδεση με Μάνταλο

Πογιέτ ο εκλεκτός στην Εθνική μετά την εισήγηση Κωνσταντινίδη! Επανασύνδεση με Μάνταλο

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ενέκρινε την εισήγηση του Εβρίτη Κώστα Κωνσταντινίδη και ο Γκουστάβο Πογιέτ θα είναι οριστικά ο νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας.

Ο Πογιέτ θα υπογράψει συμβόλαιο ως τις 31 Δεκεμβρίου 2023, ουσιαστικά δηλαδή για την επόμενη διετία και θα οδηγήσει την Εθνική στο προσεχές Nations League, με μεγάλο στόχο φυσικά την πρόκριση στα τελικά του επόμενου Euro.

Ο Ουρουγουανός κουβαλάει πίσω του ένα σπουδαίο βιογραφικό, μετρώντας 13 χρόνια στους πάγκους, έχοντας περάσει μεταξύ άλλων και από εκείνον της ΑΕΚ, στην οποία συνεργάστηκε με τον Κομοτηναίο διεθνή, Πέτρο Μάνταλο.

Ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 από την Μπράιτον, όπου έμεινε έως τον Ιούνιο του 2013. Ακολούθησε σχεδόν μία διετία στη Σάντερλαντ από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2015 και στις 29 Οκτώβρη του ίδιου έτους ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, όπου έμεινε έως τον Απρίλιο του 2016 με 18-5-5 συντελεστή.

Εν συνεχεία πήγε στην Μπέτις, όπου έμεινε από τον Μάιο του 2016 έως τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Ακολούθησε η Κίνα και η Σανγκάκη Σενχούα, η Μπορντό και τελευταία η Ουν. Κατόλικα της Χιλής, όπου κάθισε στον πάγκο της από τον Φλεβάρη του 2021 έως τον Αύγουστο του ίδιου έτους. Εκτός από την ΑΕΚ έχει προπονήσει και τις Σάντερλαντ, Μπέτις και Μπορντό.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό