Ποια 3 ζώδια  συνηθίζουν να ξοδεύουν εύκολα -Πώς θα καταφέρουν να εξοικονομήσουν χρήματα

Ποια 3 ζώδια συνηθίζουν να ξοδεύουν εύκολα -Πώς θα καταφέρουν να εξοικονομήσουν χρήματα

Οι καιροί είναι δύσκολοι και η ακρίβεια μεγάλη… Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν πάρει την ανηφόρα, το σουπερμάρκετ είναι πλέον… μπουτίκ κι ενδεχομένως ο μισθός σου δε φτάνει για να περάσεις ούτε μέχρι τις 20 του μήνα, οπότε τραβάς ζόρι μεγάλο. Κάτι πρέπει να κόψεις ή να περιορίσεις βόλτες και εξόδους μπας και σου μείνει κανά ευρώ στην τσέπη.

Εμείς ξέρουμε πού ξοδεύεις τα λεφτά σου, από το ζώδιό σου. Αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος, ανήκεις δηλαδή στα ζώδια του αέρα, σου προτείνουμε λύσεις για να καταφέρεις να εξοικονομήσεις έστω και λίγα χρήματα για να καταφέρνεις να βγάζεις το μήνα, χωρίς να μένεις ταπί.

Δίδυμος

Είσαι ασταθής και αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα σου έχει συχνά μεγάλο αντίκτυπο στα οικονομικά σου. Αρκεί μια στιγμή και ένα όμορφο ρούχο ή αντικείμενο για να… μηδενίσει τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Δυστυχώς, δύσκολα αλλάζεις συνήθειες για αυτό και ο μόνος τρόπος για να κάνεις αποταμίευση είναι να φροντίσεις, ώστε κάθε μήνα να γίνεται… αυτόματη μεταφορά χρημάτων σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό.

Ζυγός

Θεωρείσαι ένα άτομο ιδιαίτερα ισορροπημένο σε όλους τους τομείς τους ζωής του. Το πρόβλημα όσον αφορά στη σχέση σου με τα χρήματα είναι  πως δεν αντέχεις να μένεις μόνος. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βγεις για να πιεις, να φας και να διασκεδάσεις με την παρέα σου περισσότερο από όσο αντέχει το πορτοφόλι σου! Για να μην «ξεφύγεις» με τα οικονομικά σου, προσπάθησε να δημιουργείς ένα budget πριν τις εξόδους σου και να μένεις πιστός σε αυτό! Με λίγα λόγια, μην είσαι παρορμητικός σε ό,τι αφορά στις εξόδους σου!

Υδροχόοος

Γνωρίζεις πως είσαι αρκετά… γενναιόδωρος  με τα χρήματά σου. Για την ακρίβεια, είσαι τόσο γενναιόδωρος που συχνά μένεις ταπί και ψύχραιμος, πριν το καταλάβεις! Γι αυτό πρέπει να φροντίζεις να οργανώνεις τα οικονομικά σου και να θέτεις τις προτεραιότητές σου. Όταν ο τομέας αυτός μπει σε μια τάξη, τότε θα μπορέσεις να αφοσιωθείς, να επενδύσεις και να ξοδέψεις χρήματα σε πράγματα που σε γεμίζουν και σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Είσαι αλτρουιστής  και αυτό δεν αλλάζει!

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό