Ποια 3 ζώδια θα συνεργαζόντουσαν ακόμα και… με το «διάολο»

Ποια 3 ζώδια θα συνεργαζόντουσαν ακόμα και… με το «διάολο»

Το μόνο που ενδιαφέρει αυτά τα ζώδια είναι να «βγαίνει» η δουλειά σωστά.

Μάλιστα δεν θα δίσταζαν να συνεργαστούν ακόμα και με το «διάολο» για να μπορέσουν να κερδίσουν όσα επιθυμούν.

Ειδικότερα:

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός πραγματικά μπορεί να συνεργαστεί και με τον διάολο τον ίδιο. Και να τα πάνε και μια χαρά. Όσο εκείνος τηρεί την… συμφωνία και η δουλειά «βγαίνει ρολόι», ο Ζυγός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Ως άνθρωπος φροντίζει να έχει καλές σχέσεις με όλους, να μην τσακώνεται, να κρατά τις ισορροπίες και να παίρνει αυτό που θέλει με ειρηνικούς τρόπους. Είναι δημοσιοσχετίστας μεν, αλλά δεν «καίγεται» να κάνει κολλητούς μέσα από τον χώρο της εργασίας του. Πάνω από όλα τον νοιάζει να έχει ήρεμες μέρες και να δουλεύει σε ένα ήσυχο και αρμονικό εργασιακό περιβάλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεταξύ μας… Ο Σκορπιός θα μπορούσε να εκθρονίσει τον διάολο, δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί μαζί του; Χαχαχαχα. Πέρα από την πλάκα και το όποιο χιούμορ, ο Σκορπιός είναι πρακτικός άνθρωπος. Θέλει να γίνει η δουλειά του. Όσο οι συνεργασίες του είναι αποδοτικές και καλές, τότε και εκείνος είναι ήρεμος και άκρως συνεργάσιμος. Δεν ενδιαφέρεται ο Σκορπιός ούτε για τις δημόσιες σχέσεις, ούτε για κολλητιλίκια στον εργασιακό χώρο. Τους βλέπει όλους ως συναδέλφους του και μόνο και οι όποιες σχέσεις τους είναι απλά επαγγελματικές. Και εκεί σταματάνε τα όρια του Σκορπιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά είναι δουλειά. Αυτό θα σου πει ένας Αιγόκερως. Όποιος/α και να είσαι, ό,τι και να έχεις κάνει, δεν τον ενδιαφέρει. Από τη στιγμή που κάνεις αυτό που πρέπει, είσαι τυπικός/η, έχεις μπέσα στον λόγο σου, παραδίδεις το έργο που πρέπει στην ώρα του και δεν κάνεις λάθη, τότε είσαι ο/η κατάλληλος/η συνεργάτης/ιδα για εκείνον. Μια χαρά θα σε αντιμετωπίσει και θα τα πάτε περίφημα. Γιατί για τον Αιγόκερω μετρά το αποτέλεσμα και θέλει στην δουλειά του να πετυχαίνει τους στόχους του. Δεν τον νοιάζει το πώς ή το με ποιους συνεργάτες.

Πηγή: aftodioikisi.gr

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό