Ποια 4 ζώδια δίνουν τα πάντα στους άλλους, αλλά ζητάνε λίγα για τον εαυτό τους

Ποια 4 ζώδια δίνουν τα πάντα στους άλλους, αλλά ζητάνε λίγα για τον εαυτό τους

Θα μπορούσες να τα πεις και… low maintenance. Τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, έχουν μεγάλη καρδιά. Είναι ρομαντικά, συναισθηματικά και συνηθίζουν να δίνουν πολλά στην σχέση τους. Παράλληλα, από τον σύντροφό τους, δεν ζητάνε ούτε τα μισά από αυτά που κάνουν εκείνα. Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος για τα άτομα που αγαπά, μπορεί να γίνει χαλί να τον πατήσουν. Είναι δοτικός και θέλει να τους παρέχει όσα πιο πολλά μπορεί. Δεν τσιγκουνεύεται ούτε υλικά αγαθά, ούτε συναισθήματα. Από την άλλη, ο ίδιος για τον εαυτό του, το μόνο που ζητά είναι πίστη, αγάπη και αφοσίωση. Άντε και ένα καλό φαγητό, γιατί είναι και της νοστιμιάς. Είναι ικανοποιημένος με τα λίγα και δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις. Αρκείται στην ηρεμία και στην σταθερότητά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον Καρκίνο αν τον «κόψεις», δεν θα δεις αίμα, αλλά… συναισθήματα. Αυτά κυλάνε στις φλέβες του και του δίνουν ζωή. Για τους ανθρώπους που αγαπά, «λιώνει» και γίνεται θυσία. Θα κάνει τα πάντα και θα τους δώσει ό,τι έχει και δεν έχει. Όμως παρότι δίνει τα πάντα, ως αντάλλαγμα δεν ζητάει τίποτα περισσότερο από αγάπη, στοργή και αφοσίωση. Αρκείται σε ένα αληθινό «σ’αγαπώ» και σε μια αγκαλιά. Θέλει μόνο να έχει δίπλα του το άλλο του μισό. Τίποτα άλλο δεν τον νοιάζει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς είναι το τελευταίο ζώδιο στην σχετική μας λίστα. Έχει την συνήθεια τα άτομα που αγαπά να τα βάζει σε έναν θρόνο για όσο διάστημα είναι μαζί τους. Τα εξιδανικεύει και δίνει όλα όσα έχει και δεν έχει. Και σε αντάλλαγμα δεν ζητάει σχεδόν τίποτα. Μόνο αγάπη, χάδια και αγκαλιές. Για τον Ιχθύ, το να έχει το πρόσωπο που αγαπά δίπλα του, του είναι αρκετό. Τον καλύπτει απλά το να είναι μαζί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Και η έκπληξη… Φαίνεται σκληρός και πολύ σοβαρός, στην πραγματικότητα όμως είναι ένα από τα πιο γλυκά ζώδια. Είναι πάντα ο πρώτος που θα προσφέρει τη βοήθειά του, θα αναλάβει μια εργασία για να ελαφρύνει έναν συνάδελφο, σκέφτεται τους άλλους και είναι αρκετά υπομονετικός.

Δεν πιέζει τους ανθρώπους δίπλα του, ούτε βάζει τις δικές του ανάγκες πάνω από των άλλων. Σέβεται και αφήνει τον καθένα να πάει με τον δικό του ρυθμό, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντάς τον. Το κυριότερο είναι ότι είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει, χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα.

Πηγή: jenny.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό