Ποια είναι τα 3 ζώδια με τις λιγότερες ανασφάλειες-Δεν  ζηλεύουν σχεδόν καθόλου!

Ποια είναι τα 3 ζώδια με τις λιγότερες ανασφάλειες-Δεν ζηλεύουν σχεδόν καθόλου!

Υπάρχουν όντως άνθρωποι που δε ζηλεύουν ή τουλάχιστον θα ζηλέψουν σπάνια. Ενδεχομένως γιατί τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και τις επιλογές τους, έχουν λιγότερες ανασφάλειες ή η ζωή τους είναι γεμάτη από ενδιαφέροντα και ανθρώπους που τους αγαπούν και τους νοιάζονται. Αρνούνται να μπουν στο τριπάκι να φαντάζονται πού πάει το ταίρι τους και κυρίως με ποιον/α είναι και τι κάνει, αν τρώνε κέρατο ή όχι, θεωρώντας ότι δεν αξίζει τον κόπο. Γιατί να σπαταλάνε χρόνο, μένοντας σε μια σχέση με έναν άνθρωπο που δεν είναι ερωτευμένος μαζί τους;

Τα παρακάτω ζώδια δε θα τα δεις ΠΟΤΕ να πρασινίζουν από τη ζήλια:

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει τόσα στο κεφάλι του που αλίμονό του, αν αρχίσει να ανησυχεί για το αν το ταίρι του είναι πιστό ή όχι. Επίσης, γνωρίζει ότι το να έχεις ένα φίλο του αντίθετου φύλου δεν είναι κακό, όπως και το να βγεις με την παρέα σου ή μόνο μαζί του για φαγητό ή ποτό. Πιστεύει ότι αν ζηλεύεις, είσαι ανασφαλής κι αν δε μπορείς να είσαι βέβαιος για τον εαυτό σου και τον άνθρωπός σου, τότε είναι δικό σου πρόβλημα. Τώρα, αν κάτι ύποπτο συμβαίνει ή όντως γίνει η στραβή, θα αποχωρήσει με αξιοπρέπεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης από τη στιγμή που ξυπνά μέχρι τη στιγμή που κοιμάται, θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του και το να ζηλεύει γι’ αυτόν σημαίνει ότι πρέπει να βγει από το εδώ και τώρα και να βρεθεί σε μια κατάσταση, όπου και μόνο οι σκέψεις του τρώνε την ψυχή, το οποίο εννοείται ότι δεν είναι πρόθυμος να κάνει. Το παράξενο θα ήταν να παραμένει σε μια σχέση, όταν τα αρνητικά συναισθήματα, όπως η ζήλια και η καχυποψία αντικαθιστούν τον έρωτα, τον ενθουσιασμό και τη θετική ενέργεια. Είπαμε, αυτό το ζώδιο δεν είναι γεννημένο για να βασανίζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι ανεξάρτητο άτομο και ακομπλεξάριστο. Επίσης είναι γνωστό ότι έχει πολλούς φίλους και φίλες, (κάποιοι/ες είναι και πρώην του), οπότε δε ζηλεύει καθόλου. Πιστεύει στην αυτονομία και μέσα στη σχέση, ποτέ δε θα κάνει έλεγχο και πιστεύει ό,τι του πει το ταίρι του, αφού κι ο ίδιος είναι ειλικρινής. Άλλωστε γι’ αυτόν δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση στο να βασανίζεται κάποιος και να κάνει σενάρια στο μυαλό του. Τα πράγματα είναι απλά: Θέλουμε να είμαστε μαζί; Καλώς! Δεν θέλουμε; Ας πάρει ο καθένας τον δρόμο του.

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό