Ο Σεπτέμβριος ανέκαθεν είναι ο μήνας των υποχρεώσεων για όλα τα ζώδια, ο μήνας που μας βρίσκει με άδειο το πορτοφόλι λόγων των εξόδων για διακοπές ή και διασκέδαση και με τις υποχρεώσεις να τρέχουν ταχύτατα. Η έναρξη των σχολείων και των δραστηριοτήτων αποτελούν πάντα πηγή στρες σε συνδυασμό με το καθημερινό κόστος ζωής που όλο και ανεβαίνει.

Αστρολογικά, μπορεί ο Σεπτέμβριος να μας βρίσκει με το ταμείο να είναι «μείον» όμως η πορεία του μήνα δίνει ελαφρύνσεις και ευκαιρίες ανάσας για συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού

Ποια είναι τα 4 ζώδια που για εκείνα ο Σεπτέμβριος θα φέρει χρήματα;

Κριός

Είστε το πρώτο ζώδιο στην λίστα των οικονομικών ευνοημένων για την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Πιο κερδισμένοι θα σταθείτε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, που έχετε πολλές περισσότερες ευκαιρίες να βιώσετε αυτή την άνοδο που εγώ μόλις θα σας περιγράψω. Στις 4/9 το τρίγωνο του Ανάδρομου Ερμή με τον Δία από τον Ταύρο, επαναφέρει κάποιες συζητήσεις, προτάσεις, διαπραγματεύσεις εργασιακές και οικονομικές που σας βρίσκουν ευνοημένο και σας βοηθούν να καταφέρετε να δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται. Ό,τι συζητήσετε ή σας προταθεί αυτή την ημέρα θα το δείτε να γίνεται πράξη κοντά στις 25/9. Στις 16/9 η δυνατότητα μίας αλλαγής ή επαγγελματικής ανανέωσης, ή ακόμα και η προσαρμογή σας σε νέες επαγγελματικές συνθήκες θα σας στηρίξει στην οικονομική σας άνοδο. Συγκεκριμένα από τα μέσα του μήνα, θα δείτε την εργασία σας να αποδίδει πολύ καλύτερα, ενώ η ευρηματικότητά σας και το πρωτοποριακό σας πνεύμα θα σας βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα οικονομικά.

Ζυγός

Μήνας ευεργετικός ο Σεπτέμβριος για το ζώδιο σας, όπου θα έχετε τα «τυχερά» σας. Είστε από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που επαγγελματικά έχετε κουραστεί πολύ και στην πορεία του Σεπτεμβρίου υψώνετε ανάστημα, διεκδικείτε, παίρνετε πρωτοβουλίες και κατακτάτε τη θέση που σας αξίζει. Η πορεία του μήνα δίνει οικονομικές ευκαιρίες για κάποιο έξτρα εισόδημα. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε οφειλόμενα χρήματα που είχαν καθυστερήσει να έρθουν στα χέρια σας και τώρα έρχονται στην κατάλληλη στιγμή για να σας δώσουν ανάσα. Ευκαιρίες όμως παρουσιάζονται και για κάποιο επίδομα, δάνειο, μπόνους ή για την τόνωση του εισοδήματος του/της συζύγου. Αν και θα ήταν δύσκολο να τάξει κανείς οικονομική σταθεροποίηση, σίγουρα όμως ότι τον Σεπτέμβριο ανοίγονται καλές ευκαιρίες για να βάλετε σε μία σειρά τον οικονομικό τομέα, χωρίς να ζοριστείτε πολύ.

Καρκίνος

Βάζετε στόχους και λειτουργείτε πιο διεκδικητικά τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και σε κάθε συνθήκη που δημιουργείται γύρω σας, γιατί οι ανάγκες και οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες και πρέπει να καλυφθούν. Η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα στις 4 του μήνα και είναι βέβαιο ότι σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο θα δείτε επιτέλους να έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Ενώ περάσατε ένα καλοκαίρι κάπως άτσαλο, τσιγκούνικο και με αρκετές ανασφάλειες για την πορεία των οικονομικών, είναι φανερό ότι αξιολογήσατε καλύτερα τις καταστάσεις, «μαζευτήκατε» εκεί που μπορούσατε (όσο μπορούσατε) και ως τις 9 Οκτωβρίου μπορείτε να αναμένετε τις προσπάθειές σας να πιάνουν τόπο. Η Αφροδίτη από το Λέοντα, βοηθά στην τόνωση του εισοδήματός σας, υπάρχουν όμως και κάποια προειδοποιητικά σημάδια που λειτουργούν ως «παγίδες» που πρέπει να προσέξετε, ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στις 17 και στις 29 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο πρώτα με τον Δία και μετά με τον Ουρανό. Απολαύστε την οικονομική εύνοια, συγκρατώντας τη ροπή για σπατάλη και απαγορεύοντας στον εαυτό σας να πάρετε οποιαδήποτε μορφή ρίσκου.

Αιγόκερως

Ο Σεπτέμβριος για το ζώδιό σας είναι μήνας νέων προοπτικών σε όλους τους τομείς. Η τάση αυτή σίγουρα θα είναι φανερή και στον οικονομικό τομέα, αφού θα καταφέρετε να λύσετε το κουβάρι παλαιών χρεών, θα μπορέσετε να κάνετε την αποταμίευση που θέλετε, αλλά και θα σταθείτε και τυχεροί από τις συνθήκες προκειμένου να έχετε τα εξτραδάκια σας ή τον μποναμά σας. Όλα τα παραπάνω να τα περιμένετε από τις 4 του μήνα όπου η Αφροδίτη θα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο του Λέοντα και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μία σειρά τις οφειλές σας κάνοντας καλύτερο κουμάντο. Κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου (ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό του μήνα), δεν θα λείψουν και κάποιες ειδήσεις, προτάσεις, ή και συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα τυχερές και ευεργετικές για το «επιχειρείν» γεγονός που θα βοηθήσει στην τόνωση του πορτοφολιού σας αλλά προπάντων και της ψυχολογίας σας.

Πηγή: okmag.gr