Ποια είναι τα 5 πιο απαιτητικά ζώδια – Ό,τι θέλουν το θέλουν τώρα και δε σηκώνουν κουβέντα…

Ποια είναι τα 5 πιο απαιτητικά ζώδια – Ό,τι θέλουν το θέλουν τώρα και δε σηκώνουν κουβέντα…

Τα παρακάτω ζώδια όταν θέλουν κάτι, το θέλουν εδώ και τώρα και μάλιστα χωρίς να κάνουν εκπτώσεις σε αυτά που ζητούν.

Κριός


Το μεγάλο παιδί του ζωδιακού, δεν μπορεί να περιμένει, αλλά κυρίως, δεν θέλει παραπάνω από τα μισά από όσα ζήτησε (από την ζωή ή το Σύμπαν), αλλά ΟΛΑ. Ο λόγος είναι απλός: μπορεί να τα διαχειριστεί, διότι με χάρη και τόλμη, θα παρατήσει ότι δεν του αρέσει και θα πάει στο επόμενο κομμάτι. Το ίδιο και στις σχέσεις του, ο Κριός. Ζητάει τα πάντα-όλα και μετά επιλέγει τι κρατάει και τι… σου επιστρέφει και βάλτο εκεί που ξέρεις!

Τοξότης


Οκ, καταλαβαίνω ότι δεν έχει την πρεμούρα του Κριού, αλλά νομίζω ότι θα παραδεχτείς ότι ο Τοξότης, παίζει για να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, κι όχι για να μπει απλώς στο παιχνίδι. Είναι ακόρεστος, ακόμα κι άπληστο, θα τον έλεγα, αλλά δεν είναι παρτάκιας. Κι όμως, όταν στοχεύει, στοχεύει ψηλά (θυμήσου ότι ο Τοξότης είναι ένας Κένταυρος που έχει στραμμένο το τόξο του προς τα ΠΑΝΩ!).

Δίδυμοι


Απέναντι από τον Τοξότη, ποιον έχουμε; Τους Διδύμους! Κι όχι, δεν είναι ευχαριστημένοι με τα λίγα και τα εκλεκτά: οι Δίδυμοι, ψάχνονται πολύ στην ζωή τους και θέλουν γοργά και γρήγορα, να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό, ήτοι, να μαζέψουν τα κέρδη τους (δηλαδή κάθε στόχο τους) και να απολαύσουν. Δεν σκάνε δηλαδή  για το χυμένο γάλα, αλλά προχωρούν, μέχρι να βρουν το επόμενο καλούδι!

Αιγόκερως


Βρε Κρόνιε τύπε, κατάφερες να μπεις και σε αυτή την λίστα; Οκ, πλάκα κάνω, τα θέλεις όλα και είσαι διατεθειμένος να εργαστείς σκληρά και να περιμένεις. Όμως, με αυτήν την λογική, γιατί δεν πρόσθεσα και τον Ταύρο, εδώ; Επειδή εσύ, περιμένεις στρατηγικά, αλλά ως ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟ ζώδιο, όταν το θελήσεις, γίνεσαι πιο γρήγορος και από την σκιά σου. Να γιατί βρίσκεσαι εσύ εδώ, κι όχι ο Ταύρος, της Αγίας Υπομονής το βαφτιστήρι!

Ιχθύες


Δία έχει για συγκυβερνήτη και θα ήταν αδύνατον να μην τον προσθέσω στην λίστα τον Ιχθύ. Ξέρω ότι ψιλο-απορείς γιατί τον έχω βάλει στους «τα θέλω όλα και τα θέλω τώρα!». Σκέψου το αλλιώς: είναι κρυφοπληγή ο τύπος. Φυσικά και τα θέλει όλα, απλώς δεν το διαφημίζει. Και φυσικά και τα θέλει τώρα, και μάλιστα χωρίς κόπο. Αυτά, είναι!

Πηγή: astrology.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό