Ποια είναι τα 5 πιο πεισματάρικα ζώδια- Από ελαφρώς ξεροκέφαλα, έως εντελώς ανυποχώρητα!

Ποια είναι τα 5 πιο πεισματάρικα ζώδια- Από ελαφρώς ξεροκέφαλα, έως εντελώς ανυποχώρητα!

Την επόμενη φορά που θα συναντήσετε ένα ιδιαίτερα ξεροκέφαλο άτομο, αντί να συζητάτε ώρες ατελείωτες μαζί του, προσπαθώντας να το συνετίσετε ή να του δείξετε πως υπάρχει και άλλη οπτική, θα ήταν χρήσιμο να σκεφτείτε το ωροσκόπιό του. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, αυτά είναι τα πιο πεισματάρικα ζώδια, από ελαφρώς ξεροκέφαλα έως τα εντελώς ανυποχώρητα.

Τοξότης

Τις περισσότερες φορές, οι περιπετειώδεις και αυθόρμητοι Τοξότες είναι περισσότερο από πρόθυμοι να αγκαλιάσουν τις αλλαγές, αλλά όταν το πείσμα τους κάνει την εμφάνισή του, τα πράγματα αλλάζουν. Μπορεί να γίνουν αξιοσημείωτα πεισματάρηδες όταν πρόκειται για τα ιδανικά και τις αξίες τους, και όχι τόσο για καθημερινά ζητήματα. Αν οι Τοξότες νιώσουν ότι οι αξίες τους αμφισβητούνται, θα πατήσουν γερά στα πόδια τους μέχρι να σας πείσουν για τη στάση τους.

Λέων

Οι βασιλιάδες και ο βασίλισσες του ζωδιακού θεωρούν πως μόνο εκείνοι ξέρουν το σωστό και έχουν και τρόπο να πείθουν τους γύρω τους γι’ αυτό. Ανήκουν στα σταθερά ζώδια της φωτιάς και λένε τη γνώμη τους, δίχως δεύτερη σκέψη. Αδιαφορούν για το τι νιώθουν ή σκέφτονται οι άλλοι και δύσκολα επηρεάζονται από γνώμες τρίτων. Μάλιστα, παραμένουν σταθεροί στις απόψεις του, ακόμα κι αν αυτές είναι λάθος.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πεισματάρηδες, αλλά κυρίως επειδή αγαπούν το πρόγραμμα και θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους στην ώρα τους. Αν βάλουν έναν στόχο ή πρέπει να ολοκληρώσουν μια λίστα με τις δουλειές τους, τίποτα δεν πρόκειται να τους σταματήσει από το να το κάνουν. Ωστόσο, δημιουργούνται προβλήματα με τους άλλους εξαιτίας του πόσο στενόμυαλοι είναι στην προσέγγισή τους. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό τους κάνει να αντιδρούν σε αλλαγές ή νέες ιδέες που δεν έχουν ελέγξει οι ίδιοι.

Σκορπιός

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού είναι σχολαστικοί και γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα πάντα για τους άλλους. Αυτό τους καθιστά ικανούς να έχουν άποψη, την οποία -φυσικά – και δεν αλλάζουν. Θα ακούσουν όσα έχετε να πείτε, αλλά ο εσωτερικός και εκδικητικός τους κόσμος, δεν θα τους αφήσει να δουν καθαρά και να παραδεχτούν ότι έχουν λάθος, Μάλιστα, θα θυμούνται τη φορά που διαφωνήσατε μαζί τους και προσπαθήσατε να αποδείξετε το δίκιο σας.

Ταύρος

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Ταύρος κατέχει στη λίστα των πεισματάρικων ζωδίων, ο οποίος  αν αποφασίσει κάτι είναι αδύνατο να του αλλάξετε γνώμη – όσο κι αν προσπαθήσετε. Από τη στιγμή που θα «κολλήσει» με μία συνήθεια ή μία άποψη, τότε ξεχάστε το. Όποια προσπάθεια κι αν κάνετε για να αλλάξει αυτό, θα πάει χαμένη. Πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχίσει τη ζωή του είναι ο δικός του και κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη.

Πηγή: marieclaire.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό