Ποια ζώδια τα δίνουν όλα  στις σχέσεις τους

Ποια ζώδια τα δίνουν όλα στις σχέσεις τους

Αν έβγαινες ποτέ με κάποιον που έκανε την ελάχιστη προσπάθεια στη σχέση σας, ξέρεις πόσο ενοχλητικό μπορεί να είναι να είσαι ο μόνος που θέλει να δουλέψει μία επαφή.

Κάποιοι άνθρωποι μετά βίας σηκώνουν το μικρό τους δάχτυλο ακόμα κι αν αυτή η κίνηση θα ήταν ιδιαίτερη σημαντική για σένα.

Αν σε έχει κουράσει αυτή η συμπεριφορά βγες με ένα από τα παρακάτω τρία ζώδια και ξεκούρασε την ψυχούλα σου. Καρκίνος, Λέων και Αιγόκερως, είναι πολύ πιο πιθανό να καταβάλουν το είδος της προσπάθειας που σου αξίζει.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν ένα έμφυτο ταλέντο στο να αισθάνονται πώς νιώθουν οι άλλοι άνθρωποι – οι δεξιότητες ενσυναίσθησής τους είναι αυτόματες. Εξαιτίας αυτού, ένας Καρκίνος θα μπορεί να καταλάβει αν κάτι δεν πάει καλά, αν έχεις κάτι που σε στεναχωρεί, αν πρέπει να συζητήσετε κάτι, αν είσαι ευχαριστημένος. Τον νοιάζει αληθινά.

Συχνά αφήνουν στην άκρη τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες για τον άνθρωπο που αγαπούν. Φρόντισε να αγαπάς τον Καρκίνο της ζωής σου γιατί μπορεί να είναι πληγωμένος από το παρελθόν του και να χρειάζεται την αγάπη σου περισσότερο απ’ όσο δείχνει.

Λέων

Υπάρχει μια ιδιαίτερη πτυχή στις σχέσεις για τους Λέοντες, αλλά όχι με άσχημο τρόπο. Τους αρέσει να δείχνουν στους άλλους ότι είναι καταπληκτικοί σύντροφοι, ακόμα κι αν κανείς δεν το προσέχει πραγματικά. Θα σε βγάλει για κρασί και φαγητό μία δύσκολη μέρα, και όχι μόνο τους πρώτους μήνες της σχέσης.

Το μόνο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι με έναν Λέοντα είναι ότι πρέπει για αυτούς η προσπάθεια πρέπει να είναι αμφίδρομη. Οπότε δώσε του την αγάπη σου και θα την πάρεις πίσω.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για την προσπάθεια που καταβάλλουν σε όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής τους, κι αυτό περιλαμβάνει και την ερωτική τους ζωή. Ένας Αιγόκερως θα καταβάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια που μπορεί να αρχίσεις να νιώθεις πίεση. Περιμένουν πολλά από τους συντρόφους τους και χρειάζονται να μπουν στη ζωή τους με ουσιαστικό τρόπο.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να είναι ”πολύ” για ορισμένους ανθρώπους. Βγες με έναν Αιγόκερω μόνο αν είσαι έτοιμος να ακολουθήσεις την ενέργειά του. Αν δεν είσαι επικεντρωμένος όσο εκείνος τότε η προσπάθεια και των δύο θα πάει χαμένη. Κι ο Αιγόκερως εκτιμά και μετρά πολύ την προσπάθειά του.

Πηγή: skai.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό