Ποιο είναι το no1 ρόφημα για την υγεία του εντέρου – Το συνιστούν  γαστρεντερολόγοι

Ποιο είναι το no1 ρόφημα για την υγεία του εντέρου – Το συνιστούν γαστρεντερολόγοι

Αυτό το ρόφημα είναι ένα αμφιλεγόμενο συστατικό: Βοηθά πραγματικά στην απώλεια βάρους, ρίχνει στο σάκχαρο και βελτιώνει όντως την υγεία του εντέρου;

Μην ανησυχείτε: Ο δρ Will Bulsiewicz, γαστρεντερολόγος, μπήκε στο Instagram για να περιγράψει αν αυτό το ρόφημα είναι πραγματικά τόσο υγιεινό όσο φαίνεται να είναι.

Ο Bulsiewicz αναλύει ορισμένα από τα οφέλη για την υγεία του ξιδιού

«Το μηλόξυδο, όπως και άλλες μορφές ξιδιού, μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, να μειώσει την ποσότητα της ινσουλίνης που απελευθερώνεται και να μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι. Έτσι, υπάρχουν οφέλη από την κατανάλωση ξιδιού στα γεύματα, και αυτό περιλαμβάνει το μηλόξυδο».

Όταν αγοράζετε μηλόξυδο, φροντίστε να αναζητήσετε βιολογικά για να συμβάλλετε σε ένα υγιές έντερο.

«Το πλεονέκτημα του βιολογικού μηλόξυδου είναι ότι δεν είναι παστεριωμένο και έχει ζωντανά ενεργά μικρόβια», είπε.

Πώς μπορείτε λοιπόν να ενσωματώσετε αυτό το ρόφημα για το έντερο στη διατροφή σας; Ο Bulsiewicz πρότεινε ένα απλό ρόφημα που θα κάνει το μηλόξυδο πιο εύκολο στην κατάποση.

«Όσον αφορά το μηλόξυδο, μπορείτε να κάνετε μια φθηνή, στο σπίτι μορφή κομπούχα, παίρνοντας μια κουταλιά της σούπας μηλόξυδο και ανακατεύοντάς το με 1 ποτήρι νερό, στύβετε λεμόνι και αν χρειάζεστε γλυκαντικό, προσθέστε το. Ανακατέψτε το και πιείτε το. Είναι πραγματικά πολύ νόστιμο και μοιάζει πολύ με την κομπούχα».

Ο Bulsiewicz ανέφερε στα σχόλια ότι είναι «σημαντικό να αραιώσετε» το μηλόξυδο λόγω των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να έχει στα δόντια σας όταν το πίνετε απευθείας.

Μηλόξυδο, νερό και χυμός λεμονιού (με προαιρετικό γλυκαντικό) είναι ό,τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα ρόφημα εγκεκριμένο από γαστρεντερολόγο. Μπορεί να έχετε ήδη αυτά τα τρία συστατικά, οπότε δοκιμάστε το!

Πηγή: oloygeia.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό