Πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας Καβάλας

Πολύ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας Καβάλας

Πολύ μεγάλη ήταν η συμμετοχή των Καβαλιωτών στις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Καβάλας, η Δημωφέλεια, η Αντιπεριφέρεια Καβάλας και οι φορείς της τοπικής αγοράς (Επιμελητήριο Καβάλας – Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας).

Από νωρίς το απόγευμα χιλιάδες κάτοικοι του Δήμου Καβάλας και των γειτονικών Δήμων και περιφερειακών ενοτήτων, “πλημμύρισαν” τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, για να παρακολουθήσουν συναυλίες από τα μουσικά σχολεία της Ελλάδας, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, τους Χαλκιμιστές και τον Πόντιο καλλιτέχνη, Αλέξη Παρχαρίδη, ενώ είχαν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε διάφορα αθλητικά δρώμενα, και να δουν ταχυδακτυλουργούς, κλασικούς και μοντέρνους χορούς και σκακιστικούς αγώνες.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στα καταστήματα εστίασης του κέντρου και παρατηρήθηκε σημαντική κίνηση σε πολλά μαγαζιά ένδυσης και υπόδησης. Οι Καβαλιώτες και οι επισκέπτες της πόλης γλέντησαν με την ψυχή τους και επωφελήθηκαν από τις ειδικές προσφορές των εμπορικών επιχειρήσεων.

Η τεράστια επιτυχία που σημείωσε η Λευκή Νύχτα οφείλεται στον επαγγελματισμό με τον οποίο λειτούργησαν οι διοργανωτές όλων των εκδηλώσεων, καθώς και στην ουσιαστική συνεισφορά των εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας!

EnaNews

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό