Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πλάνου του νέου ΓΑΣ Κομοτηνή!

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πλάνου του νέου ΓΑΣ Κομοτηνή!

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Οκτωβρίου η παρουσίαση του πλάνου του νέου ΓΑΣ Κομοτηνή στο καφέ «Μikel» από τον πρόεδρο Γιάννη Πεταλωτή, τον προπονητή Τάκη Φωτεινάκη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

 

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Πεταλωτής, όπου αναφέρθηκε στην επένδυση της ομάδας της Κομοτηνής στο νέο αλλά και ντόπιο αίμα, καθώς ο σύλλογος αποτελείται από δέκα Κομοτηναίους με την τελευταία μεταγραφική κίνηση του Τάσου Μπορμπίδη, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας είναι χαμηλότερος από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία, κόντρα στα 20 έτη. Όπως ξεκαθάρισε, ο ΓΑΣ αποτελείται κατά βάση από παιδιά που τα πρηγούμενα 2-3 χρόνια ανήκαν στην ομάδα Εφήβων του συλλόγου, σε συνδυασμό με τους παλιότερους παίκτες που θα τους δείξουν τον δρόμο, αλλά και μικρές μεταγραφικές προσθήκες κυρίως από πρωτοετής και δευτεροετής φοιτητές του Πανεπιστημίου Θράκης.

Ο Τάκης Φωτεινάκης με την σειρά του πρόσθεσε ότι δημιουργήθηκε μια ομάδα από παίκτες οι οποίοι ζουν, ζούσαν και θα ζουν στην Κομοτηνή, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Υποστήριξε ότι υπάρχει ταλέντο σε αυτά τα παιδιά, που μπορούν να φτάσουν τον σύλλογο πολύ ψηλά τα επόμενα χρόνια, ενώ τοποθετήθηκε και για τη δύσκολη πρόκληση που έχουν μπροστά τους, σε ένα πρωτάθλημα που από τις 14 ομάδες υποβιβάζονται οι 4, δηλαδή σχεδόν ένας στους τρεις. Προσδιόρισε ως «στοίχημα» το γεγονός πως η ομάδα πρέπει να παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα καλό πρόσωπο στο πρωτάθλημα, παρ’ όλο που τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν εμπειρίες από τέτοιες παραστάσεις, ειδικά με το εμπόδιο του Covid-19 τα τελευταία δύο χρόνια. Υποσχέθηκε πως η ομάδα θα δίνει το καλύτερό της εαυτό και ότι έχει και δεν έχει σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι, ώστε σταδιακά να βελτιώνεται και να παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα γίνεται.

Επιπλέον, έκανε έκκληση στον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, καθώς πρόκειται για παιδιά της πόλης που πιθανότατα τα γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος, αν όχι τους ίδιους πιθανότατα τους γονείς τους, σε μια πόλη όπως η Κομοτηνή. Ο πρόεδρος Γιάννης Πεταλωτής πρόσθεσε ότι στο πρώτο παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου την ερχόμενη Κυριακή στο ΔΑΚ Κομοτηνής στις 17:00 θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν τα εισιτήρια διαρκείας και ο τρόπος αγοράς από τους ενδιαφερόμενους μέσω συνεργασίας με διάφορα καταστήματα της πόλης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό