Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της ΝΔ

Πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για την φετινή χρονιά. Με κεντρικούς ομιλητές τον Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό, τον Εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη και την Εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ για Περιφερειακά Μέσα Έλενα Σώκου. Την εκδήλωση συντόνισε ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας.

 

On line η Πολιτική Ακαδημία της ΝΔ
Η Πολιτική Ακαδημία έλαβε χώρα υβριδικά, τόσο με την δια ζώσης παρουσία ελάχιστων στελεχών και προέδρων ΔΕΕΠ από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και μέσω ψηφιακής πλατφόρμας παρακολούθησης και είχε ως θέμα την ενημέρωση για την πολιτική επικαιρότητα και τις τελευταίες εξελίξεις.

Κατά την έναρξη της Ακαδημίας, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας ανέφερε: «Αυτό που επιθυμούμε είναι να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα στις μάχες που έχουμε να δώσουμε. Θα συνεχίσουμε λοιπόν, να ενημερώνουμε τα στελέχη και τα μέλη μας σε ολόκληρη την Ελλάδα, άλλωστε, οι Πολιτικές Ακαδημίας έχουν παράδοση στη Νέα Δημοκρατία από τότε που ανέλαβε την προεδρία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

 

Το έργο της Πολιτικής Ακαδημίας της ΝΔ
Η ενημερωτική αυτή Πολιτική Ακαδημία είναι η πρώτη από μια σειρά Ακαδημιών που θα αφορούν την ανάδειξη του Κυβερνητικού έργου και την ενημέρωση των στελεχών του κόμματος για την πρόοδο του πολιτικού σχεδιασμού της Κυβέρνησης.

Χαιρετισμό απεύθυναν στα μέλη του κόμματος ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Ο Γραμματέας της ΠΕ ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Αυτά τα δυόμιση χρόνια η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει αλλάξει την εικόνα της χώρας, πραγματοποιώντας εμβληματικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα του δημόσιου βίου. Η υγεία και η οικονομία έχουν στηριχθεί όσο ποτέ άλλοτε και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου για την χώρα, ενώ ταυτόχρονα η ψηφιοποίηση του κράτους και τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης σε συνδυασμό με τις επενδύσεις, δημιουργούν καθημερινά νέες θέσεις εργασίας και οδηγούν σε μια πρωτοφανή ανάκαμψη της οικονομίας. Κάθε πρωτοβουλία του κόμματος και της Κυβέρνησης οφείλεται πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους της. Σε όλους εσάς που δίνετε την ψυχή και το υστέρημα του χρόνου σας στο κόμμα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό