Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ: Η πανδημία κάτω του 1%, το μεγάλο κόλπο, οι τηλεγιατροί και η παγκόσμια δικτατορία

Πρόεδρος ΑΚΚΕΛ: Η πανδημία κάτω του 1%, το μεγάλο κόλπο, οι τηλεγιατροί και η παγκόσμια δικτατορία

Η πανδημία κάτω του 1%, το μεγάλο κόλπο, οι τηλεγιατροί και η παγκόσμια δικτατορία

Του Βάκη Τσιομπανίδη, Προέδρου του ΑΚΚΕΛ

 

Τούς παρακολουθώ εδώ και καιρό, οποίο κανάλι και αν βάλεις θα δείτε τους τηλεγιατρούς του Μητσοτάκη, γιατροί γιαλαντζί που πλέον μπορούν να κάνουν εύκολα μοντάζ σε πλατό τηλεοπτικού καναλιού από το να διαγνώσουν συνάχι σε ασθενή. Αλήθεια κάθε πότε δουλεύουν; Από την συχνότητα της παρουσίας τους στα Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ, μάλλον ποτέ. Στην ουσία ως παράσιτα πληρώνονται από τον Ελληνικό λαό για να προπαγανδίζουν υπέρ των εμβολίων, έπαψαν να είναι γιατροί και έγιναν ντίλερ των φαρμακευτικών. Εκεί που δουλεύουν δεν έχουν κάποιο προϊστάμενο να τους ελέγξει ; Ο υπουργός υγείας δεν τούς βλέπει κάθε μέρα ότι αντί να εργάζονται βολτάρουν στα κανάλια νύχτα μέρα;

Εισαγγελέας δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα; Αλλά ξέχασα ο Μητσοτάκης τους έδωσε το ακαταδίωκτο. Και λοιπόν τους βγάζουν τα ΜΜΕ όλους αυτούς τους τηλεγιατρούς και τί λένε ; Αρλούμπες από την πρώτη στιγμή έως σήμερα, ψέματα και ότι κατεβάσει η γκλάβα τους, αηδίες και ναζιστικές κορώνες, γελοιότητες που την επόμενη μέρα για να δικαιολογήσουν την χαζομάρα τους πετάνε μια μεγαλύτερη. Τί να θυμηθώ; Το μην φοράτε μάσκες δεν είστε γιατροί ; Ότι μετά έβγαιναν με διπλές μάσκες οι ίδιοι και επέβαλαν την μάσκα με πρόστιμο 300€, το ότι οι λαθρομετανάστες δεν κολλάνε γιατί είναι νέοι και τους νέους δεν τους πιάνει ο ιός και σήμερα μας πρήζουν τα συκώτια ότι οι νέοι είναι υπεύθυνοι για τον κορονοϊό; Να θυμηθώ τον κυρ Σωτήρη αυτόν ντε που όπου φαρμακευτικό σκάνδαλο πάντα ήταν μέσα, αυτόν που μας έλεγε σχολαστική καθαριότητα και όταν έκανε το εμβόλιο φόραγε το ίδιο φανελάκι τα τελευταία 38 χρόνια;

Όπως και να έχει η καλοστημένη παράσταση της “πανδημίας” κάτω του 1% έλαβε τέλος, ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος ο ρόλος του καθενός και ποιοι είναι οι ψεκασμένοι και φυσικά ψεκασμένοι δεν είναι ούτε οι τηλεγιατροί, ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι δημοσιογράφοι, αυτοί κάνουν μια δουλειά που τους αποφέρει κέρδη. Με τους ψεκασμένους παθητικούς τί κάνουμε, αυτούς που σαν κότες κάθονται σε όποιο πετεινό τους υποδείξει το σύστημα. Σε αυτούς που φανατίζονται και νομίζουν ότι κάτι είναι ορθό γιατί το είπε η τηλεόραση.

Σαφέστατα το σχέδιο όσο τεράστιο και αν φαίνεται είναι απλό, μια οικονομική ελίτ που εκτός από το να κερδίζει περισσότερα χρήματα εις βάρος των αφελών (65 δις το κέρδος από τα εμβόλια) θέλει να περιορίσει όλες τις ελευθερίες των κατοίκων του πλανήτη και να τους μετατρέψει σε απόλυτα ελεγχόμενους σκλάβους, έτσι επιβάλλουν σε παγκόσμιο επίπεδο δικτατορίες υγειονομικής μορφής με έκτακτα μέτρα κάθε τόσο που αφαιρούν στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα. Αυτό ονομάζεται νέα τάξη πραγμάτων (και τα πράγματα είναι οι άνθρωποι) και ένας εμπνευστής αυτής της παγκόσμιας δικτατορίας η γνωστή λέσχη Μπίλντερμπεργκ, της οποίας μέλος είναι και ο Μητσοτάκης. Θα μπορούσαν σίγουρα να επιβληθούν και με τα όπλα, ίσως υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αφού βλέπουμε ότι ακόμη και χρεοκοπημένα κράτη όπως η Ελλάδα επενδύουν τεράστια ποσά για την αστυνομία, φοβούμενοι την λαϊκή εξέγερση, όταν ο λαός καταλάβει την τεράστια απάτη εις βάρος του. Αυτή την στιγμή πάντως τους βολεύει να έχουν ελεγχόμενους πρωθυπουργούς  και να εγκαθιδρύουν δικτατορίες μέρα με την μέρα καταπατώντας συντάγματα και επιβάλλοντας κάθε μέρα και νέα αντιλαϊκά και αντιδημοκρατικά μέτρα. Στην ουσία υγειονομική δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα. Επαναφέρουν ακόμη και τα πιστοποιητικά υγειονομικών φρονημάτων, κοινωνικών φρονημάτων τα έλεγαν οι Απριλιανοί που κάποιοι στην Ελληνική κυβέρνηση τόσο θαυμάζουν και τους οποίους έφερε στην εξουσία ο αποστάτης Μητσοτάκης.

Και πριν παρεξηγηθώ δεν είμαι απ’ αυτούς που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό, ναι πιστεύω ότι υπάρχει ως δημιούργημα αυτών που δήθεν θέλουν να μας σώσουν, πιστεύω ότι ο κορονοϊός έγινε για τα εμβόλια και όχι τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Αμφισβητώ την έννοια της πανδημίας, όταν πριν λίγες μέρες το CNN έγραψε πως το ποσοστό παγκόσμια αυτών που θα νοσήσουν από κορονοϊό είναι κάτω από 1% και φυσικά αυτό το κάτω του 1% που θα νοσήσει κάποιοι δεν θα το καταλάβουν καν, κάποιοι θα το περάσουν ελαφρά, κάποιοι άλλοι σοβαρά και κάποιοι θα πεθάνουν. Όπως και να έχει το πράγμα και αυτοί που θα νοσήσουν και αυτοί που θα πεθάνουν είναι πολλοί λιγότεροι από αυτούς που θα νοσήσουν και θα πεθάνουν από την ελονοσία, τον καρκίνο και άλλες πολλές ασθένειες, να μη μιλήσω φυσικά για τους χιλιάδες θανάτους από ασιτία και την φτώχεια όπου κανείς από τους ολιγάρχες που παριστάνουν τους ανθρωπιστές κατασκευάζοντας εμβόλια (για το καλό μας) έσκυψε ποτέ να βοηθήσει.

Δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς στην παγκόσμια αυτή συνωμοσία έψαχναν να βρουν πολιτικούς πρόθυμους και έμπιστους, στην ουσία χρήσιμους ηλίθιους. Αυτούς με πακτωλούς χρημάτων τους τοποθέτησαν πρωθυπουργούς βάζοντας τα ΜΜΕ να ψέλνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ πόσο άριστος είναι ο υποψήφιος πρωθυπουργός, πόσο υπέρκομψη είναι η εν-διαστάσει σύζυγός που ξαναγύρισε πριν τις εκλογές, πόσο γκόμενος είναι, πόσο όμορφος, πόσο Τσιτάχ, Μωυσής, Ταρζάν και πολλά άλλα γραφικά που δεν τα θυμάμαι καν. Έχουν όμως και την καταμέτρηση των ψήφων δική τους και ως γνωστόν κυβέρνηση δεν βγάζει αυτός που ψηφίζει αλλά αυτός που μετράει ψήφους.

Είπα πιο πάνω ευτυχώς για εμάς, ναι ευτυχώς που στην παγκόσμια απάτη οι πρόθυμοι είπαμε είναι και χρήσιμοι ηλίθιοι, αυτοί με την σειρά τους έπρεπε να βρουν σε τοπικό επίπεδο και άλλους πρόθυμους, πολιτικούς, ειδικούς, γιατρούς, δημοσιογράφους και λοιπούς προπαγανδιστές ώστε να στηθεί η κομπίνα. Και τους βρήκαν, ανθρώπους φιλοχρήματους, αδίστακτους, που θα πατούσαν επί πτωμάτων αρκεί η αμοιβή να είναι ικανοποιητική, το οπλισμένο χέρι πληρωμένων δολοφόνων. Ευτυχώς όμως ηλίθιοι (χρήσιμοι ηλίθιοι), χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, με ψεμάτων παλινωδίες και καθημερινές κωλοτούμπες, σαλτιμπάγκοι με αμοιβή, όλα αυτά τους ξεγύμνωσαν, τους ξεβράκωσαν και ο νοήμονας λαός δεν τους πίστεψε και δεν τους πιστεύει.

Έχουν πανικοβληθεί μην χάσουν την κουτάλα, την μαρμίτα, για πρώτη φορά στην ιστορία πρωθυπουργός τα βάζει με το 55% του Ελληνικού λαού, για πρώτη φορά κυβέρνηση βρίζει και απειλεί ευθέως αυτούς που δεν πίστεψαν την απάτη τους άκουσoν άκουσoν. Υπουργοί να λένε ψεκασμένους πολίτες αλλά ακόμη και κορυφαίους γιατρούς που έχουν αντίθετη άποψη. Πόση ξεφτίλα; πόσος πανικός; Πόση χυδαιότητα; Πόσος φασισμός;

Αλλά είπαμε είναι πολλά τα λεφτά…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό