Προφυλακίστηκε και ο «Ντίνος» για τη δολοφονία του Άλκη

Προφυλακίστηκε και ο «Ντίνος» για τη δολοφονία του Άλκη

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο κατηγορούμενος, ο οποίος επέβαινε στο τρίτο αυτοκίνητο, αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τη μοιραία βραδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα grtimes.gr, ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε συγκυριακά στο σημείο όπου ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο, έξω από σύνδεσμο φιλάθλων της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Είπε πως του ζητήθηκε να μεταφέρει -ελλείψει αυτοκινήτων- τρία άτομα που δεν γνώριζε στην περιοχή Χαριλάου, κάτι το οποίο δέχθηκε.

«Εγώ έμεινα στο αυτοκίνητο, δεν βγήκα. Γνωρίζω μόνον τον 25χρονο, οι άλλοι δύο μπήκαν στο αυτοκίνητο χωρίς να τους γνωρίζω. Δεν ήξερα αν είχαν όπλα στα χέρια τους» φέρεται να ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του.

Υπενθυμίζεται, όπως αναφέρει και το thesstoday, πως πρόκειται για τον Τ.Κ ή αλλιώς «Ντίνο» ο οποίος διώκεται -μεταξύ άλλων- για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή, πράξη που βαραίνει και τους 11 συγκατηγορούμενούς του, που κρίθηκαν ήδη προφυλακιστέοι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό