Προγνωστικά σήμερα. Ανοίγουν εύκολα τα ματς στην Βοιωτία

Προγνωστικά σήμερα. Ανοίγουν εύκολα τα ματς στην Βοιωτία

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους που διαβάζουν. Λίγα πράγματα σήμερα αλλά εμείς όπως πάντα βρήκαμε υλικό για τα προγνωστικά μας σε μία αρκετά φτωχή ποδοσφαιρικά ημέρα. Τουλάχιστον το «υπέροχο» ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται να μας αποζημιώσει με δύο αναμετρήσεις από την Σούπερ Λιγκ 2 και εμείς θα εξετάσουμε μία εξ αυτών.

Μεγάλο ντέρμπι στην Λιβαδειά με τον τοπικό Λεβαδειακό να αντιμετωπίζει την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή του νότιου ομίλου και κάνουν όνειρα για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι μία από τις πιο παραγωγικές (ειδικά στην έδρα τους) ομάδες στην Super League 2. Παίζει αρκετά δυνατά, επιθετικά και μπορεί να πάρει αποτελέσματα παντού. Διαθέτει αρκετές ποιοτικές μονάδες (εξάλλου όσο θυμούνται είχε νικήσει και τον Ολυμπιακό) ενώ θέλει να νικήσει την σημερινή αναμέτρηση ώστε… να αφήσει πίσω του τους αντιπάλους, ανοίγοντας αρκετά την ψαλίδα για όλους.

Στην αντίπερα όχθη η Καλλιθέα παίζει ένα από τα πιο κρίσιμα χαρτιά της, καθώς σε περίπτωση νίκης θα φτάσει αρκετά κοντά στην κορυφή, μειώνοντας στον έναν βαθμό από τους «Βοιωτούς». Μιλάμε για μία ομάδα που παίζει ελεύθερα και διεκδικεί πράγματα από όλους τους αγώνες της. Κρατάει σε γενικές γραμμές την άμυνα της και παίζει κυρίως για το αποτέλεσμα. Φυσικά για να πάρει κάτι από την σημερινή συνάντηση θα χρειαστεί να ανοιχτεί και να βρει ένα τέρμα ώστε να δυσκολέψει τους γηπεδούχους.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και προγνωστικά σήμερα στο Koubanezos.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό