Προκαλεί ο πατέρας που βίαζε την κόρη του στην Ξάνθη: “Όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της”

Προκαλεί ο πατέρας που βίαζε την κόρη του στην Ξάνθη: “Όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της”

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη από την Ξάνθη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα βιασμού από συγγενικό της πρόσωπο.

Ενώπιον της Δικαιοσύνης οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο 62χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος της 28χρονης κόρης του, στην ορεινή Ξάνθη.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται.

Η καταγγελία έγινε από τρίτο πρόσωπο, ενώ οι Αστυνομικοί ενεργώντας μεθοδικά και προσεκτικά προχώρησαν στη σύλληψή του 62χρονου, σχηματίζοντας δικογραφία σε βάρος του.

Συνοδεία Αστυνομικών ο κατηγορούμενος πατέρας οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, και αμέσως μετά την προθεσμία που έλαβε για την απολογία του επέστρεψε στα κρατητήρια όπου και θα παραμείνει προσωρινά.

Η έρευνα των Αστυνομικών ξεκλείδωσε το παζλ

Η επιμονή και υπομονή που επέδειξαν οι Αστυνομικές Αρχές στην εν λόγω υπόθεση ήταν αυτή που κατάφερε τελικά να ξεκλειδώσει το παζλ των αποτρόπαιων αποκαλύψεων.

Αξιολογώντας την καταγγελία που είχαν στα χέρια τους, οι Αστυνομικοί σχημάτισαν τη δικογραφία, συλλέγοντας προσεκτικά τις καταθέσεις και μια σειρά από μαρτυρίες και στοιχεία.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, ο 62χρονος φαίνεται πως παραδέχθηκε την πράξη, αλλά δήλωσε πως αυτή γινόταν με τη συγκατάθεση του θύματος. Τόσο η 28χρονη όσο και ο πατέρας της κατέθεσαν πως δεν ασκήθηκε βία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή γυναίκα είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, πάλι από συγγενικό της πρόσωπο.

Την 28χρονη εξέτασε και ιατροδικαστής, ενώ είναι μητέρα ενός ανήλικου παιδιού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό